Телевизора приехал в сервиза с пръснат естеер G8656.Не намирам такъв а намерих писано по форумите че ставал едно към едно G5653.По закона на Мърфи и такъв липсва по Ловешко . При продължилото ровене по форумите откривам чеу някой си пък заменял G5653 с 5Q065RT.Та поставих Петко ама не сака да тръгне Уж ги имам напреженията по изводите му ала във вторичните намотки няма никой.
Първото подпитване е дали е коректна тая замяна ?
Синджира си идва а козата я няма....
Че има нещо гнило в Дания има .И все по Ловешко се получава .Едно е обозначението по схема друго е изпълнението на шасито .А дебелей в тая тясна риза.Дали пък има и друга схема из космическото пространство??
5Q065RT.
точно с тая няма да стане
Уж ги имам напреженията по изводите
Ами смени си уреда и пак с началие, ама тоя път гледай какво трябва за едната и за другата
Да . Значи много академици се навъдиха из нет пространството и пишат неверни неща.И аз се кача на въдиците им.
Айде сега за едно число 7 го правиш международен скандал.Ясно е на кого му викаме Петко.5Q0765
Сгорела STR-G8656 в магазинах не нахожу, чем можно ее заменить? Аналоги может естьпробуй STR-G5653 я пробовал нормально работал
Микросхема STR G5653 меняется на STR G6653.
C(STR-G5653 STR-G6353 STR-G9656 STR-G6653 STR-G8656)
В блоке питания стоит 5Q0765RT .С чем заменит?
Примерно с STR G5653
Добре започва академика, важен е личния опит за катерене по дърветата
Нали ..Не съм си загубил формата до като бях неплатена отпуска.
И до като мислите по темата кажете ако въобще пък знаете къде може да отида на платена почивка тъдява на показано на картата. От онова място ме пращат на почивка една седмица и сега требе да си отбера къде да акостирам.
Абе, ти формата не си, си загубил, ама кой те пусна отпуска?
Битието - определя съзнанието!!!
Абе, ти формата не си, си загубил, ама кой те пусна отпуска?
Направи самоотлъчване за което подлежи на наказание и проверка.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Ми, то дисципа, до фазанарията в Плевен го затвориха
Битието - определя съзнанието!!!
Айде,айде не се правете на претрепани, че не знаете кой ме прати в неплатена отпуска и после със сълзи на очи ме моли да се завърна на работа .
Но не наливайте в сърце ми отрова .На тез години всичко помня.
И до като мислите по темата кажете ако въобще пък знаете къде може да отида на платена почивка тъдява на показано на картата. От онова място ме пращат на почивка една седмица и сега требе да си отбера къде да акостирам.
От онова място ме пращат на почивка една седмица и сега требе да си отбера къде да акостирам.
Ми що не му споменеш името на онова място и после гледай какво ще стане Май верно че шило в торба не стои И като си толкова ербап що не пусна тема за рождения ден на твоя приятел Пинко Петреску Пепи Войнишки
А ти защо си мислюваш че онова място е именно пък онова място???? Някъде да съм споменал трибуквието ? А и от къде разбра че Пинко има рожден ден ?
Имам му скайпа ама няма там отразено нищо .