Наскоро имах следния случай. Като подам по скарта сигнал от друг телевизор то картината се показва веднага ,защото телевизора минава веднага на АВ. Когото подам по чинчовете ,то трябва с дистанционнто да мина на АВ за да се покаже картината .Сещаш се за какво иде реч.
Синджира си идва а козата я няма....
По висока има картина, по AV няма.
Тавариш академик, не се коси, има друго развитие. Сега пък по висока няма, а двете АВ-та работят
С една дума ,работата навлиза в познатото до втръсване русло.Шъ има социалистическо съревнование кой първи шъ си оправи телевизора . Пампоров вече мина финалната лента с Панасоника ,аз съм с едни гърди пред теб със Шарпа и ти се нареждаш най отзад на опашката .
Считайте, че аз вече съм сделал тиливизора, сменям капака , бия му цигански пирони и готово
не бързай, забравяш за кутииния ефект.Затваряш капака и хоп пак не работи.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
ДА се изходя и аз, пише се загаДка, а не загаТка....
аз съм с едни гърди пред теб със Шарпа и ти се нареждаш най отзад на опашката .
Я да се наредите на опашката, че вашите са за ремонт, а язе ремонтиран го отрепах и сега се чудя какво да го правя
Ти най не си за мислене ,защото ти дадохе две шепи процесори и остава само да ги комбинираш като вземеш от единия едно, от другия друго и хоп сглобяваш си здрав проц.
забравяш за кутииния ефект.
Не съм го забравил, затова ползвам цигански пирони, в место видий
забравяш за кутииния ефект.
Не съм го забравил, затова ползвам цигански пирони, в место видий
Да се включа и аз като Жоро Пампоров: "й" се ползва за единствено число, а за множествено думата е видиИ.
Лъчезар Арнаудов
Всеки прави грешки в правописа! Включително и Аз, а корективът е задължителен! Освен това научих и как се прави от няколко проца един, ремонт на шаси в кофа с ловешка и миене с пароструйка, клепане на ремък с чамсакъС, презапояване на платка по Закона на КирКоцев и още много модерни методи на ЛАН
Битието - определя съзнанието!!!
Да се включа и аз като Жоро Пампоров:
Така е, но все пак виж в колко часа съм го писал, но това не оправдава случая
Радвам се че имам последователи за чистота в българския език!
И, друго е радващо, че има и хора които следят чистотата
Радвам се че имам последователи за чистота в българския език!
За заглавието си замълчах, но за "Й" много държа. Половината работници във фирмата, в която работя, винаги бъркат кога се пише "и", кога "й".
Лъчезар Арнаудов