Забравил си най-важното, визитната картичка на новия ишлик
А тая дограма не е ли от кочинопарника или от студа така ми се привижда?
а дано е в Ловеч...Нека и младежите Весковците опитат да я организират
Ами ти (освен с Ловешка от Осъма) нема ли да участваш в организацията?
Нали знаеш ,че много баби хилаво дете израждат.Веско е поел инициативата нека я завърши успешно.Дай боже дано стане далаверата.
Синджира си идва а козата я няма....
Сус бре, Весковците не са хилави баби като некои другари и шъ ти натрият носа с тая среща
Само не разбрах що се покри в миша дупка, като знаеш че инспекцията нема да ти се размине
У бре, щом драскам писаници тук ,значи съм на лице и не се крия.
А там на секретното място не взимам участие докато не премине и утихне бурята за да нямам проблеми и писане на обяснения, защо така ,защо иначе.По добре да гледам отстрани и както ни учи вожда и учителя др.Живков, в такива случаи трябва да се нанишаме ,приземяваме до като премине бурята и после пак да си караме както ние си знаем.
А иначе ишлика е чист като Пиринска вода .
Сус бре, празен ишлик - срам за майстора!
А мериш ли нещо с тоя осцил или стои само за парлама?
Е па щом е на първа линия значи меря нещо .Обаче то за проклетия няма нищо за мерене.
Поне разсада доматите за оранжерията вървят отлично ,тъй че пак има файда от ишлика .
Е па щом е на първа линия значи меря нещо .
Тия ги разправяй на баба ми, на първа линия се фотографират обектите за качване на черешата
Е па щом е на първа линия значи меря нещо
Абе аз като гледам тоя термометър на първа линия, с него се мери температурата на клиента, като си види телевизора с тоя двоен образ от първата снимка
http://s019.radikal.ru/i637/1702/5c/c089642e31fc.jpg
Какво и е на картината бре???? Ами прилагам специалитета на ЛАН да разделя екрана на две и да гледам две програми едновременно.
Само с говора виждам зор че и двете програми говорят и нищо не се разбира .Късмет е само когато по едната е филм с надписи и става рахат гледането .
Специалитета на ЛАН не беше ли с делене екрана на четири?
Четворното делене на екрана не намери приложение и за това беше отхвърлено .Двойното делене е много удачно за двойките пенсионери .Единия гледа мача , другия турските сериали а с говора се получава какафония и пей сърце.