Аз залагам на наклепване с чамсакъз, киснене в кофа с ракия и голямо пекане с модернизираната духалка, която вече е до 1500 градуса
Верен е и четвъртия отговор че се разхлабиха пъздерките дето крепят стойката права и искат заварка с електрожен.
паздерки
цепленки от тръстика
тръбички използвани при ръчен стан за тъкане
от Панчо Монтана, 05 Mar 2013 в 00:09:52 ч.
5
0
паздерки
Тръбички от стебло коноп, използвани като сламка за пиене.
Пия от шише ракиля с паздерка.
Всички електронни компоненти са направени от кондензиран пушек...Sent from my Vostro 470 using On-Screen KeyboardRAID 0, RAID 1, RAID 5 and RAID 10
Мойта е направена със бурми и няма разхалтване
Значи Митачи ми е продал стойка менте. Утре на Чепеларе шъ има разбор на занятието.
Синджира си идва а козата я няма....
Ми за толкоз пари, толкова пее петела.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Тя тая стойка от стояне се е разсъхнала
Никой не е по голям от хляба
Ново двайсет.Митачи няма да ми признае гаранцията тогава .
Слагаш му едни бурми и се в играта.... --ич не се разсъхват !
-----------------------
Мисля вместо бурми да сложа по още един заорец и ще стане муци.
Като не я закисна с ловешка, така ще стане , я
Ракията шъ ръзеде халуминия и тогава става страшно.Шъ падат телевизорите като угнили круши.
Те на това му казувам пъздерка.От много ремонти на тънки телевизори стойките ми се амортизираха и требе да влезнат в бокса за ремонт.
е,тогава е време и плазма да нарисуваш на ишлика,че тоя юност е с бая попреминала младост http://goo.gl/maps/kxxPo
бизнес пи-ар и ноу-хау,дет са вика ..
и тая реклама я бива http://goo.gl/maps/Okd3R
Всички електронни компоненти са направени от кондензиран пушек...Sent from my Vostro 470 using On-Screen KeyboardRAID 0, RAID 1, RAID 5 and RAID 10
Майко мила, то тоя гугъл се навре навсякъде и няма скриване от него.
и двамата сме на такава възраст,че отдавна са починали родителите ни,но пък може да отидеш на кочинопарника на село и ако нее на главен път си скрит от гугъл