Академика сигурно е бухнал некой траф от 714Д:
У тоя траф нема 5 волта.....има 6,3 волта и некви други , ама се редят 4001 докато не си дойдат работите на место. Това от академията на Рубин LCD......
Академика сигурно е бухнал некой траф от 714Д: Изображение
Не знам , днес ми се обажда и му пратих цяло захранване ...
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
До тук няма участник, който да е познал точно кво съм правил, та телевизора си заработи ,даже си го и взеха.Само жокер ви давам ,че ремонта беше извършен по академично му.А как се прави академичен ремонт, това вече е професионална тайна .
Синджира си идва а козата я няма....
До тук няма участник, който да е познал точно кво съм правил, та телевизора си заработи ,даже си го и взеха.Само жокер ви давам ,че ремонта беше извършен по академично му.А как се прави академичен ремонт, това вече е професионална тайна .
ами мислювам, че академичен ремонт се прави от Академик......със смяна на капака
Топло, топло...........
Залагам на захранващият шнур ...
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Абе от шнура обикновено спира след 2 минути и 33 секунди, а от капака след 2 минути и 35 секунди
Ама GRUNDIG Amira-30LW76-9401TOP, който да спира след 2 минути и 34 секунди, още не съм виждал
Тов.Академик, може ли една снимка на уреда, с който замервате спирането на тоя модел в ЛАН?
Залагам на захранващият шнур ...
И тва може да е ,ама защо да изключваме и бишона ?..
-----------------------
Ай да ни въ измъчвам повече ще кажа ,че ремонта се състоеше от сваляне и поставяне на капака .Защо се получи така ето ви следните отговори и требе да познаете правилния.
1 Майстора е калпав и не се наема да го ремонтира.
2 Клиента се отказва от ремонта ,защото му се вижда скъпо
3 Техника се стяга за Чепеларе и хич не му е до тънки телевизори
4 Стойката за ремонт с която разполага мастора издаде багажа и се нуждае от основен ремонт
И 4-те отговора са правилни!
Позна от първия път.Браво!.
В един цирк играем, номерата си ги знаем!
И 4-те отговора са правилни!
Не вярвам 4-тия отговор да е верен, освен и той да се е качвал на стойката заедно с тънката плазма, ама пък техника си има череша, за какво му е да се катери по разните му стойки
Верен е и четвъртия отговор че се разхлабиха пъздерките дето крепят стойката права и искат заварка с електрожен.