Шаси TV17.1 няма картина, звук си има, сменя канали с дистанцията, обаче киното е тъмно. Делителя -С308 и С309 е добре както и 10к съпротивление. Сменях и няколко дъмпа ама не сака да покаже картина, таааа ползвам джокер обади на приятели
Оезде има ли Ванка, щото от вертикалната може да ти върти тоя номер
малко така Прославски "screen" му задай.Да се отпуше малко киното,продухай му кюнците :D
Оезде има ли Ванка,
Не но вертикалата работи
продухай му кюнците :D
На тоя урок не съм присъствал, тъй че може да ме светнеш как става далаверата
Дали масата на кинескопа не беше отделена от масата на шасито горе на платката на кинескопа и ако по някаква причина са съединени дава подобен дефект.Нещо подобно ми се върти в главата ,но дали за това шаси беше ,не си спомням.
Грешка е .При теб е тъмен екрана а в моя случай свети ярко.
Синджира си идва а козата я няма....
в оторизирания "сервиз" в нашия квартал,без да се чудят право им чупят шийките,пръскат ги с контактен спрей чак тогава ми ги карат.Аз ги продухвам с лампичка по патент на vaditon.на тавана им едно дърто SONY от кога му точа лиги да го изпръщя и него,да видя дали ще има ефект.
Киното е перфектно, пробвано е
Щом няма ОЕЗДЕ, тичай до мазето за осцила да видим H и V импулсите (5Vp-p) дали влизат в проца?
Какво се случва по крачетата на DDP3310B-входни сигнали,RGB?На AV как е?
За не определено време се отлага дърмолеченето, че по не знайни причини за мен опуках вертикалата
Стават и такива работи и при тебе и при нас.На всеки се е случвало и ще се случва
Никой не е по голям от хляба
Може и да е за добро - току-виж, с новата вертикала да изгрее и образ!
Всичко е възможно, но като вдигнех скрийна, личеше че вертикалата работеше