Шаси TV17.1 няма картина, звук си има, сменя канали с дистанцията, обаче киното е тъмно. Делителя -С308 и С309 е добре както и 10к съпротивление. Сменях и няколко дъмпа ама не сака да покаже картина, таааа ползвам джокер обади на приятели
Оезде има ли Ванка, щото от вертикалната може да ти върти тоя номер ![]()
малко така Прославски "screen" му задай.Да се отпуше малко киното,продухай му кюнците :D
Оезде има ли Ванка,
Не но вертикалата работи
продухай му кюнците :D
На тоя урок не съм присъствал, тъй че може да ме светнеш как става далаверата
Дали масата на кинескопа не беше отделена от масата на шасито горе на платката на кинескопа и ако по някаква причина са съединени дава подобен дефект.Нещо подобно ми се върти в главата ,но дали за това шаси беше ,не си спомням. ![]()
Грешка е .При теб е тъмен екрана а в моя случай свети ярко. ![]()
Синджира си идва а козата я няма....

в оторизирания "сервиз" в нашия квартал,без да се чудят право им чупят шийките,пръскат ги с контактен спрей чак тогава ми ги карат.Аз ги продухвам с лампичка по патент на vaditon.на тавана им едно дърто SONY от кога му точа лиги да го изпръщя и него,да видя дали ще има ефект.
Киното е перфектно, пробвано е
Щом няма ОЕЗДЕ, тичай до мазето за осцила да видим H и V импулсите (5Vp-p) дали влизат в проца? ![]()
Какво се случва по крачетата на DDP3310B-входни сигнали,RGB?На AV как е? ![]()
За не определено време се отлага дърмолеченето, че по не знайни причини за мен опуках вертикалата
Стават и такива работи и при тебе и при нас.На всеки се е случвало и ще се случва
Никой не е по голям от хляба
Може и да е за добро - току-виж, с новата вертикала да изгрее и образ! ![]()
Всичко е възможно, но като вдигнех скрийна, личеше че вертикалата работеше