На това телевизорче току що му набих един кинескоп от панасоник дето ми се въргаляше в сервиза, изкара картина кат слънце обаче хоризонталния размер му е малко разширен с около 2-3 сантиметра, както и очахвах предвид около 1.6 ома по-ниското съпротивление на отклонителната на "новия" кинескоп, вертикално заспа и двете бяха по14.5 ома, та са пита в задачата как да го свия малко Вариянта с прехвърляне на отклонителната отпада защото не ми се занимава да му правя сходимост след това
Кондензатор във веригата на ОС няма ли? Индуктивност? Ползвай опита на братските китайски производители!
Поиграй си с някой от тези елементи:
И ми добави една точка че съм замръзнал за 13...
И от мен нещо
Синджира си идва а козата я няма....
Най-лесен ми се вижда метода на адаша, сега почвам да ровя в скрапа за разни бобинки и ще видим ще яде ли асан баница
Много сте бързи бре ,с половин тема ще оправите ТВ.все пак говорим за Фунай
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Ще заспи при втория вариант на Академика а може и с бобинка.
Бобината шъ излъчва лоши анджиклами и картината ще е мъглява .
Картината ще е мъглява само при положение че е употребена ловешка
Картината ще е мъглява само при положение че е употребена ловешка
Той шъ си мамери някоя бобинка 50----200 uH /с проба // която не е Ловешка и няма да е мъглява , а ,, една мека е мазнааа ,, ....
//и и отлепи магнитчето отгоре !//
-----------------------
Особенно ако е от ЕлектронЦ380
Днешната награда "Ловешка гроздова" я спечели адаша Изнамерих 2 отклонителни с допълнителни бобинки, с едната сви с по 4 пръста от двете страни, обаче с другата от 14 инчов елит работата заспа
Та китайския метод се оказа най-лесен и най-ефективен
....Та китайския метод се оказа най-лесен и най-ефективен
Не , това не е китайски метод --стандартно си е ..
-----------------------
Да се сложи 14 инчова ОС на местото на 21 инчова е ревносилно да се подмени и оня кондензатор.Само че за кондензатора е необходимо само две-три минути а за системата един саат време .
Др. Академик, пак четете като дявол евангелие. Я пак се върнете на първите постове и прочетете внимателно какво съм го посъветвал, и после прочетете какво адаша е свършил!!! Ша има май падни-стани за академици...
обаче с другата от 14 инчов елит работата заспа
Аз това прочетох.