Абе спомням си, че с тия DAEWOO-та Академика ходи чак до Рибарица
Спомням си, че имаше някаква далавера със сервизния режим на тая марка, ама не си спомням каква:Работи и тоя бутон и влизане в сервиз няма и няма . Три телевизора с три дистанционни и да не може на нито един значи има някаква далавера.
Верно имаше такова нещо Даже и шише ракия даде сложено в кашонче от ТХО
Абе сетих се как става далаверата, ама пак ударих на камък
Шъ требе да идвам в Рибарица, обаче немам такова кашонче
Извинете тов.Академик, от кое ТХО требе да е кашончето за сервизния режим на тая марка?
Гиргино шопска ,за рахат влизане в сервиз на телевизорите се е погрижил RC.И тъй като той ми е пряк учител в много неща ме е снабдил с едно пълно чекмедже с такива сервизни дистанционни и вече проблема ми с влизането в сервиз е решен още след срещата в Рибарица.
Така че имам самоделки за ремонт на захранването ,за проверка на ТХО, за влизане в сервиз, за мерене на кинескопи. На дневен реда е направата на самоделки за мерени на процесорите и на кутиите на телевизорите .
Направя ли ги и тях то форума вече шъ бъде излишен за мен .
Синджира си идва а козата я няма....
Гиргино шопска ,........
Направя ли ги и тях то форума вече шъ бъде излишен за мен .
Ами ний кво шъ праим ? От де шъ съ учим ?
-----------------------
Е па язе съм ги оставил тия две самодебки да ги здялам като отида на работа при свети Петра.
Те тогава и форума ще ми е излишен.Просто мислювам с два хода напред.
Три телевизора с три дистанционни и да не може на нито един значи има някаква далавера.
Далаверата е че натискането на бутоните требе да стане за 1 секунда, а не за 2 както пише в сервизното
Ако си със забавени реакции (или дебели пръсти), тогава требе Ловешка и пълни чекмеджета:
едно пълно чекмедже с такива сервизни дистанционни
Абе имам ли сервизни дистанционни ,имам.Кво му требе повече на един мастор чиляк? Нищо.
Даже от магазина тук поръчали вместо нормални FRC2086 такива сервизни и ги продават на клиентите за оригинални на Санг и Беко.Дано се сещате каква каша е станала после .
Абе имам ли сервизни дистанционни ,имам.Кво му требе повече на един мастор чиляк? Нищо.
Даже от магазина тук поръчали вместо нормални FRC2086 такива сервизни и ги продават на клиентите за оригинални на Санг и Беко.Дано се сещате каква каша е станала после .
А дано си оправил 10-20 от тях
-----------------------
Нищо не съм правил .Просто им казах на продавачките да ги приберат от рафта и да не ги продават .Само на колеги може и то за сервизна цел.
Ами тогава що не му връчи Ловешката, а я пльосна върху плочките
Е па нарочно ,та да те е яд!
Верно още ме е яд