Notifications
Clear all

Daewoo CP-520 мига като мигач на ловешки Москвич - Решено!

103 Posts
19 Users
0 Reactions
45.2 K Views
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member
Topic starter

Абе спомням си, че с тия DAEWOO-та Академика ходи чак до Рибарица
Спомням си, че имаше някаква далавера със сервизния режим на тая марка, ама не си спомням каква:

Работи и тоя бутон и влизане в сервиз няма и няма . Три телевизора с три дистанционни и да не може на нито един значи има някаква далавера.

Верно имаше такова нещо Даже и шише ракия даде сложено в кашонче от ТХО

Абе сетих се как става далаверата, ама пак ударих на камък
Шъ требе да идвам в Рибарица, обаче немам такова кашонче icon_twisted.gif
Извинете тов.Академик, от кое ТХО требе да е кашончето за сервизния режим на тая марка? icon_rolleyes.gif

Posted : 07.03.2015 1:02
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Гиргино шопска ,за рахат влизане в сервиз на телевизорите се е погрижил RC.И тъй като той ми е пряк учител в много неща ме е снабдил с едно пълно чекмедже с такива сервизни дистанционни и вече проблема ми с влизането в сервиз е решен още след срещата в Рибарица. icon_twisted.gif
Така че имам самоделки за ремонт на захранването ,за проверка на ТХО, за влизане в сервиз, за мерене на кинескопи. На дневен реда е направата на самоделки за мерени на процесорите и на кутиите на телевизорите . [icon_lol.gif [icon_lol.gif
Направя ли ги и тях то форума вече шъ бъде излишен за мен . [icon_e_wink.gif [icon_lol.gif

Синджира си идва а козата я няма....

Posted : 08.03.2015 11:00
takiev
(@takiev)
Noble Member

Гиргино шопска ,........
Направя ли ги и тях то форума вече шъ бъде излишен за мен . [icon_e_wink.gif [icon_lol.gif

Ами ний кво шъ праим ? icon_rolleyes.gif От де шъ съ учим ? icon_idea.gif icon_e_biggrin.gif

-----------------------

Posted : 08.03.2015 11:03
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Е па язе съм ги оставил тия две самодебки да ги здялам като отида на работа при свети Петра. [icon_lol.gif
Те тогава и форума ще ми е излишен.Просто мислювам с два хода напред. [icon_e_wink.gif icon_twisted.gif

Posted : 08.03.2015 11:11
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member
Topic starter

Три телевизора с три дистанционни и да не може на нито един значи има някаква далавера.

Далаверата е че натискането на бутоните требе да стане за 1 секунда, а не за 2 както пише в сервизното
Ако си със забавени реакции (или дебели пръсти), тогава требе Ловешка и пълни чекмеджета:

едно пълно чекмедже с такива сервизни дистанционни

Posted : 08.03.2015 15:55
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Абе имам ли сервизни дистанционни ,имам.Кво му требе повече на един мастор чиляк? Нищо. icon_e_biggrin.gif
Даже от магазина тук поръчали вместо нормални FRC2086 такива сервизни и ги продават на клиентите за оригинални на Санг и Беко.Дано се сещате каква каша е станала после . icon_twisted.gif [icon_lol.gif [icon_lol.gif

Posted : 08.03.2015 16:08
takiev
(@takiev)
Noble Member

Абе имам ли сервизни дистанционни ,имам.Кво му требе повече на един мастор чиляк? Нищо. icon_e_biggrin.gif
Даже от магазина тук поръчали вместо нормални FRC2086 такива сервизни и ги продават на клиентите за оригинални на Санг и Беко.Дано се сещате каква каша е станала после . icon_twisted.gif [icon_lol.gif [icon_lol.gif

А дано си оправил 10-20 от тях [icon_lol.gif

-----------------------

Posted : 08.03.2015 20:29
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Нищо не съм правил .Просто им казах на продавачките да ги приберат от рафта и да не ги продават .Само на колеги може и то за сервизна цел.

Posted : 08.03.2015 20:32
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member
Topic starter

за рахат влизане в сервиз на телевизорите се е погрижил RC.И тъй като той ми е пряк учител в много неща ме е снабдил с едно пълно чекмедже

Според мен Румен те е качил на черешата, за да си отмъсти
Задето му счупи Ловешката на плочките

Posted : 08.03.2015 22:15
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Де всеки да ме качваше на черешета така както си мислиш че Румката ме е качил.

Posted : 08.03.2015 22:20
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member
Topic starter

Ами тогава що не му връчи Ловешката, а я пльосна върху плочките

Posted : 08.03.2015 23:11
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Е па нарочно ,та да те е яд! icon_twisted.gif