Тук се е получило нещо като верижна реакция,всички животоподдържащи елементи са избушени... STR 451, D 870.Така като гледам има вероятност и ТХО да е пострадало...?
Чудя се от къде да го почна тоя убавец...?
Дали да не почнеш да се оглеждаш за по-голям гюм?
Търси гюм адаш, преди месец така си го нахаках с една такава антика, че още се чудя какво да го правя
И двамата сте от Пловдив и на двамата ви препоръчвам да не се разправяте с тоя модел телевизор.Щом аз ги връщам още от гишето без да ги отварям, значи работата излиза дебела.
Синджира си идва а козата я няма....
Като се сетя за този модел и ме избиват пришки, брал съм много ядове заради ментета стр-и преди години и хем си знам пак си го набих с един такъв китук дето цял месец се въргаля в ишлика и още се чудя кво да го правя
Като се сетя за този модел и ме избиват пришки, брал съм много ядове заради ментета стр-и преди години и хем си знам пак си го набих с един такъв китук дето цял месец се въргаля в ишлика и още се чудя кво да го правя
Стига си бучал като вдовица за х** След обяд ще се опитам да ти взема двете шасита и ти ги пращам Ама ще помогнеш и на другито Жоре със части Обещаваш
А защо не пробваш с аналога му STR5412 добавяш едно 470ком.Тхо то не мисля че ще е пострадало,ако искаш ще ти пратя един STR подарък.
skype/ masterrichi2222
Мота ми се и на мен едно шаси с STR451. Шасито е с ТХО MSH1FBL10, но са му изрязани кабелите.Ако ще ти свърши някаква работа-подарявам ти го.
Ама ще помогнеш и на другито Жоре със части Обещаваш
Ако ли не, веднага му правя една инспекция на място
Свива ме стомаха като го погледна само.Където и да допра сондите се пищи на умрело,пък и преди мен някои го е копал.Мисля да го изкорубя и да му вградя друго шаси.Иска 1,2,3,4 доработки и ще стане!
За сега остава на заден план,че дойде един самсуняг (плазмичка) 50-ка.
Всяка доработка ще бъде документирана с снимков материал
Понеже отдавна не приемам такива за ремонт ,то като мислиш да слагаш друго шаси виж какъв е цокъла на кинескопа ,че по спомен имах проблеми с поставянето на кинескоп от такъв телевизор на друг телевизор.
Аз точно това гледам,че имат разлика.Ще си ползвам оригиналния цокъл и с жички ще го преправя на др.платка. Отклонителната и тя като гледам би трябвало да стане.Ако ли не и нея ще сменя.Дано само киното да е читаво.Клиента твърди че до последно е работел перфектно...
(иначе с самсунга одарих джакпота)
Друго ми беше мисълта .Имаше нещо завъртяно с модулацията по спомен.Дали беше заземена първа решетка и трябваше да се вдигне от маса. Нещо беше ,защото исках да го сложа на Електрон 380 но не се получи . Ако не бъркам дали от такъв модел телевизор беше кинескопа или от някакъв друг ,ама нещо не стана като хората .
Ама ще помогнеш и на другито Жоре със части Обещаваш
Задължително! И като станат и двата трябва да поръсим сервизите с Ловешка за да може повече никога да не идва такъв телевизор