Нямаш ли някой изоставен телевизор да дадеш на хорицата и да си спестиш още куп главоболия.
За момента нямам.
бухай едно захранване от Е-н380 и пей сърце
И накова животно нямам
Електронско трудно влиза в тези телевизори, но виж Акайско с трите транзистора заспива като пъдар в колиба.
Не става и с такова животно, преди години, когато беше пълно с ментета стр-и се опитах да присадя такова животно, обаче не му достигаше мощност и Б+ клякаше на ярките кадри и съответно картината дишаше, та тогава с 300 зора намерих работещ стр и стана далаверата
Ако си слагал от тия турските китчета, те имат такъв проблем. Но изрязано от шаси, не са ми правили въртели до сега.
А резнато от китаиско шаси няма ли да свърши работа Ако му върши да паля зегето и да режа пък ще почерпи на 21 юни ако има желание
Сигурно ще стане, но малко се усложнява рязането заради обратната връзка.
Аз смея да се похваля ,че преди една петилетка се мъчих на два три да ги направя по тоя начин ама ударих на камък.Работи по една седмица и току ми увисне клиента на вратата на собата .
Жорка не ти требе от мечка ремичка .
Синджира си идва а козата я няма....
Е добре де, какъв е проблема.Няма работа с понижен товар, понеже стендбая е с реле, и има само едно изходно напрежение. Какво по-лесно от това.
На теория е така .Обаче на практика излиза иначе.
Синджира си идва а козата я няма....
С малка преработка ставаше и STR 50103 ,а той си е читав. Или поне беше не съм сменял незнам от кога
Всичко което не е китайско е менте !