http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=43831
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Пратих му схема, и стойността на резистора му казах, преди Веско още да напише. Сега топката е в неговото поле. Явно не се размина без пушилек и гръм.
А смени ли онова електролитче за което писах миналата седмица тук
Чисто ново е Сега ще огледам отклонителната, първоначално помислих че е фирясал крайния заради дупката в тхо ама явно има и друг кусур
В таким образам викай попа и го запращай в гюма . Оправяне няма да има .
Синджира си идва а козата я няма....
От гърмежите ще се закисне и ще тръгне а ако ли не на Пловдивската среща ще го оправим.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Отклонителната е добре, ама аз пак съм я свършил една академична творба Вместо 2SD870 одеве съм гледал 2SD807 и съм шибнал транзистор без диод, та сега да подкарам захранването ако не съм утрепал STR-a
STR-a e оцелял сега му сложих транзистор с диод и за сега работи, ама да видим до кога
До утре сутринта. Шъ видиш че утре с пускането шъ има бум и пиздец.
Алооооооооо академик, тва да не е ЛАН
Става става да не стане както моя фунай, на единия ден работи на другия тхо честито.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Алооооооооо академик, тва да не е ЛАН
Още не е съмнало--а пише решенооооо.... --мяза на ЛАН-ски ремонт..
-----------------------
Дай данните завтра да пращам платката по Тип Топ куриерите,че вече хваща паяджина тоя телевидзур бре
Никой не е по голям от хляба
За момента работи без да вдига пушиляци, обаче тази сутрин му шуми звука, та ще се наложи да си поиграя и с филтрите
Почнеш ли да оправяш звука ,картината шъ отиде по дяволите .Тоя филм съм го прожектирвал хиляди пъти.