Как става тая далавера с насаждането на външен транзистор в STR-а, че до сега не съм я правил тая доработка, по магазините има нови по 8 лева, обаче не ги знам дали са читави, а преди години съм брал много ядове с тоя STR451. Става въпрос за тоя покойник , който си мислех че ще замине директно за гюма, обаче с моя късмет ще трябва да го съживявам icon_twisted
Нали ти писах ?
Режеш капачката за да го отвориш.На крачетата на крайния транзистор запояваш емитера и базата на новия.Колектора си го хващаш на радиатора.
Всичко което не е китайско е менте !
Става и STR 5412
skype/ masterrichi2222
При бай-Кузмов всичко работи!!! досега каквото съм взел от там се е тръгвало!
Става и STR 5412
Става но имаше някаква разлика в елементите Ама не помня какво беше Тия бяха актуални миналия век Интересно беше че когато караха тв от чужбина винаги бяха с 5412
При бай-Кузмов всичко работи
Нямат налични бройки, има в Квазера от 3.20 и от 8 лева, току що взех тхо-то, сменям едно бу808 на бързичко и започвам борбата, като за начало с бу508 и ако не запали ще мислювам за друг стр
Курдисах му BU508 и Б+ закова на 102 волта натоварено със 100 ватова лампа, сега ще му сменя тхо и крайния барабар с ония 33 микро и ще му чопля тихия звук, ако запали нормално. От ония ферит най-долу в ляво ли беше далаверата, че съм забравил вече
Тихия звук е от двата филтъра най отпред до бутоните в МЧУ сектора.
Синджира си идва а козата я няма....
Този пациент хем много възрастен,хем много болен бре !!!
Не е ли малко сумрачно киното ?
Пак отиде по дяволите крайния поработи към 40 минути тъкмо мислих да го затварям и изплющя на нова сметка BU-то дето го сложих в STR-a, някой ако има схема да каже каква е стойността на R803 в захранването че и то е станало на въглен