отдавна да съм я изнесъл платката отвън
Това отпада, имали кученце, и щяло да го откине
Е, не бях предвидил ,че пък имат и куче.
Един жокер от мен . Щом изнесен отвънка не го бъркат нито светлината ,нито луминисцентната ламбура то няма ли начин дето е прозореца на кутията да се удължи приемника почти да опре в него .
Синджира си идва а козата я няма....
Интересното е, че като сложа ръката отпред, и си бачка
Май имаше едни приемници , като им махнеш решетката / екран/ отпред - и не работеха....
Отпред филтърчето трябва да си го имааа...
---1-ва стр.
Ама пробвай и тогава се смей...
-----------------------
Никой не отговори защо при изнесена отвънка платка приемника работи и нищо го не бърка ? И как е работил до сега без това допълнително преустройство ?
Синджира си идва а козата я няма....
.....И каква е ползата от тази ламаринка, дали като екран(какъв?оптичен или електричен), или....
Все пак радела е Хакадемичен и трябва да се докарват нещата докрай. Целта не е да се вземат парите на клиента(той така или иначе ще си ги даде), а да се обогатява научната мисла.
Може би отговора се крие във въпроса,защо има едни и същи приемници със и без екран.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Все пак раздела е Хакадемичен и трябва да се докарват нещата докрай.
Ако имах и ренгеноскоп, щях да дам точен отговор дали киното е виновно, но нямам. И че с екрана отгоре си работи(а как е работил , кога и колко е друг въпрос) е факт
Ренгеноскоп не ти требе, щото осцилоскопа показва крайния резултат:
импулса е един мижав, даже не мога да кажа, че е импулс
А кой приемник сложи на мястото на оригиналния?
Сложих такъв какъвто свалих, ама използван, от такава платка, и с двата приемника, положението е едно и също
Сложих такъв какъвто свалих, ама използван, от такава платка
Отговора е толко академичен, че нищо не разбрах
А тая "такава платка" от кой телевизор/шаси е?
Как акдемичен бе Владо. Друга платка имам със същия приемник. С надпис : 60 и на долния ред S23
Адашче направил си навес и половина, бравос .
Без чертеж,толко мога
Адашче направил си навес и половина, бравос .
Навеса си го бива , ама изолация нема бре
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg