Гледам нещо сте се умърлушили, та малко да ви събудя. От 29 крак на TA8759BN не излизат никакви вертикални импулси, нещо може ли да ги спира, или самия чип е за гюма?
Ценера на 31 краче как е.
Върти ми се в акъла някакъв транзистор около вертикалната като здадеше багажа и се държеше по същия начин няма вертикален импулс, даже бая го рових тогава вертикална сменях и 8759 и пак така не тръгна та далаверата излезе от тоя транзистор
Като видях че няма никой на 31 краче и аз си помислих за ценера, ама нъц излезе здрав, а за транзисторчето, не съм гледал още
Ключето SW301 (service-normal) в какво положение е ?
Освен SW501друго ключе не намирам, но това е за вертикалното изместване
Гледаме различни схеми. На моята схема единия извод на SW301 e свързан с 4 краче на вертикалката , а другия извод към GND.
Извинявам се , ако съм те подвел.
Стабилизатора на 12-те волта от тхо-то свирнал и затова дава черта
Абе тия верт. импулси (без 12 волта) да не са за заблуда на противника, бре? Или са прът в колелото на ЛАН?
ПП. Академика даже се е качил на черешата и ги е поместил в ценните неща
Най-накрая и професора Станоев да се окади, иначе череша няма, я кажи какво става като прекъсне предпазителя преди 7812-то-PR801
я кажи какво става като прекъсне предпазителя преди 7812-то-PR801
Епа тръгва H-out, ама няма захранване (с 9 и 12 волта) на телевизора
Това ме заблуди, че има Н-импулс а няма вертикален. Итръгмах по академичните пътеки, да се ровя като пате в калчишта