Честита 2016 година на всички!!!
С пожелания за всичко най - добро!!!
-----------------------
Честита! Много успешни ремонти и добро настроение!
1940 ==> 2010 | 1941 ==> 2011 | 1942 ==> 2012 | 1943 ==> 2013 | 1944 ==> 2014 | 1945 ==> 2015...
! ==> КУПУВАМ ВСЯКАКВИ Б Ъ Л Г А Р С К И ТЕЛЕВИЗОРИ И РАДИА <== !
GSM: 0896 625 803
lat. 42° 41'; lon. 23° 18'
DIN, МС/ТС, 1942
1000 Sofia, Bulgaria
Нека новата 2016 година ни донесе късмет, здраве и успех!
Битието - определя съзнанието!!!
Ей хора Ч.Н.Г. Живи и здрави да сте и Господ да е с вас ! Наздраве !!!
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Честита Нова Година!Живи и здрави и късмет!
Никой не е по голям от хляба
Честита Нова Година, приятели!Живи и здрави да сте и много късмет ви желая!
За много години ! Много здраве, щастие и късмет на всички !
Честита Нова година !
Здраве и късмет на всички !
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Честита нова година! Здраве и успехи на всички!
Ребята давайте жить дружно!
Честита Нова година!
Да сме живи и здрави и да не губим чувството си за хумор!
Както го загубиха некои други академии
Да сме живи и здрави и да не губим чувството си за хумор!
Както го загубиха некои други академии
Те загубиха не само чуството си за хумор. Загубиха много неща в името на политикта, но такъв е изборът им или така са им продиктували отгоре. Явно обаче някои академии са забравили, че вече сме 2016 година и тоталиризъма вече не е на власт, а сме демокрация и ако тези академии имаха силни характери никой ама никой политик или партия или пък сдружение, нямаше да могат да им казват по кой път да вървят, а не както сега да ги тикат в своя път и в своята политика с цената дори на загуба на приятели и колеги. Дано поне тази политика си заслужава жертвите.
Ребята давайте жить дружно!
Иво написа :
или пък сдружение, нямаше да могат да им казват по кой път да вървят, а не както сега да ги тикат в своя път и в своята политика с цената дори на загуба на приятели и колеги.
Това че с теб и още няколко човека не сме в добри отношения не значи че и с останалите колеги е така . С тях съм си запазил и до сега добри отношения и се радвам на подкрепата им .
И когато пишеш нещо първо мисли .Това сдружение което според теб ми показвало пътя е съставено от достойни хора .Щом Митачи участва в управлението на това сдружение, то аз му имам пълна вяра и спазвам това което той каже , а не това което ти казваш .Хем говориш за демокрация и че сме 2016г, хем налагаш твоето си мнение. Това време за налагане на мнение върху другите отмина отдавна и не се опитвай да си налагаш твоето .Щом има повече от 80 човека избрали това сдружение значи нещо ги привлича .
Не правете дразги тук и в тоя форум и не копирайте цитати от прашасалия форум.Набеди ме че съм главния скандалжия тук .Приех, че си прав и от Септември миналата година не пиша нищо за да няма скандали, а ти и Станоев постоянно ровичкате .Пуснахте по един пост и в Ешопа през Септември но никой не се върза на въдицата ви и никой нищо не написа .В твоя форум кво си пишете не ме интересува и там не съм влизал от месец Май и няма и да влезна.
Бъдете мъже и тук и като кажете нещо го спазвайте .Разбрахме се миналата година по това време да не се споменава трибуквието .Аз си спазих обещанието но вие постоянно ръчкате.
По мен може да плюете колкото ви душа сака ,защото ми е все тая като виждам кой плюе ,но да се плюе по колеги като Митака, като ggg3 ,като RC ,като Stole,Галактика десетки други няма да го позволя.Щом тия хора вземат дейно участие в форума на сдружението, а някои са и в ръководството му значи имат глави на раменете си и преценяват как да постъпят .
Тъй ,че престанете тримата най после и ме забравете както и аз ви забравих.Поне тая година да тръгне мирно и с настроение форума .Аз съм само външен наблюдател и не пиша за да не съм причината .И както виждаш четири месеца спазих обещанието си и ще го спазвам и за в бъдеще .Сега просто трябваше да отговоря на написаното от теб защото засяга и други колеги а те не заслужават такова отношение.
Синджира си идва а козата я няма....
не копирайте цитати от прашасалия форум
Абе верно че е прашасал, ама не разбирам къв ти е проблема с цитатите?
Надяваше се Митачи да не разбере, че го качваш на черешата ли?
Пуснахте по един пост и в Ешопа през Септември
Ами поста е само един, щото от половин година имаш само една научна разработка, бре!
Ако не предприемеш спешни контрамерки, совалката може да се суренгяса
но да се плюе по колеги като Митака, като ggg3 ,като RC ,като Stole,Галактика
Толко големи глупости не бях чел отдавна по форумите
Ако не преосмислиш тия измишльотини, шъ зема да ти изтипосам личните съобщения, в които плюеш по началника на трите букви и неговия заместник
А това написаното от Иво какво е бре ???
Те загубиха не само чуството си за хумор. Загубиха много неща в името на политикта, но такъв е изборът им или така са им продиктували отгоре.
Кои са тия отгоре ??? Не е ли ръководството ? Митака не е в него ??
Казах ти още като беше при мен на село , че всичко по между ни приключи.
Виждаш че четири месеца не ви обръщам внимание на написаното .Сега написах защото засегнати бяха други колеги без да имат някаква вина .
И за последен път ви моля не съсипвайте раздела с празни приказки .На всички ни стана ясно кой какъв е.
Нека бъдат в изобилие темите като тази за София 81 ,за Самсунга на Пампоров ,за Телевизора ме псува на Димата а не теми само внасящи калги и дразги.И за това се оттеглям та да не съм аз причината .Редно и ти да спреш във всеки твой пост да ме включваш след като виждаш ,че не ти обръщам внимание.Много пъти съм писал :след като почукаш на една врата два-три пъти и не ти отворят ,то е ясно че не си желан и нямаш работа там.
Синджира си идва а козата я няма....
Айде, стига сте се дърляли бре, нали е 2016 година? Требе да я почнем с убавите неща от старата, та да измислим и още по-убави
Другарю Коцев,
Земи та пусни некой нов юрнек, та да се повеселиме малко бре - па може и много
Битието - определя съзнанието!!!