Notifications
Clear all

Тържествено извинение пред строя

56 Posts
17 Users
0 Reactions
27.4 K Views
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Posts: 2253
Noble Member
Topic starter
 

Получих лично съобщение от Академика, че може да се върне във форума при това условие:

Ще се върна във форума само при едно условие ако вие четиримата се извините във форума за допуснатото от вас грубо нахвърляне по мой адрес.Най много се нахвърли Пампоров ,после Фишев а твоето провинение за мен е че ти взе тяхната страна да ги защитаваш.

Тов.Академик, извинявам се за моето провинение и тържествено обещавам пред строя да не си лая торбичката
Използвам случая и пускам тая анкета, за да видиш какво е мнението на другите академии, които драскат във форума

 
Posted : 04.02.2015 0:05
(@e-ok)
Posts: 917
Prominent Member
 

Тук пиша сериозно. Както вече веднъж написах ,не бива да се минава някаква граница и уважението да бъде в основата на общуването . Коцев е прав да се сърди . А дали да пише е негова работа ,защото този раздел на форума той го е създал . Аз мисля ,че му се дължи извинение .Известна вина има и той ,защото обича да дразни и да послъгва .Времето ще покаже кой крив ,кой прав .

Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
Skype: pepsan1
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България

 
Posted : 04.02.2015 0:33
(@pamporov)
Posts: 2756
Famed Member
 

....

 
Posted : 04.02.2015 0:46
(@anonymous)
Posts: 903
Noble Member Guest
 

Тук пиша сериозно. Както вече веднъж написах ,не бива да се минава някаква граница и уважението да бъде в основата на общуването . Коцев е прав да се сърди . А дали да пише е негова работа ,защото този раздел на форума той го е създал . Аз мисля ,че му се дължи извинение .Известна вина има и той ,защото обича да дразни и да послъгва .Времето ще покаже кой крив ,кой прав .

"послъгването" да се приема като качване на плодни дръвчета/ най-често череши/,
а "дразненето" - като загриженост, заостряне на вниманието, - все пак клоните са чупливи и от време на време бая хлъзгави.

 
Posted : 04.02.2015 1:11
Щирлиц
(@p)
Posts: 6024
Illustrious Member
 

Пампоров, не ми се рови сега из темите ,но още с идването тук първото което исках и написах е да не се пише нищо за НБС.Точно ти нададе вой че това е цензура,нямало къде да си кажете мнението и получихте разрешение от Админа да се пише Почна се плюене по съюза и когато аз пък давах обратното мнение то вие го вземахте като хвалба от моя страна на НБС.Значи може да се говори по НБС когато е за плюене по него а не можа да се каже и дума от ползата му.
Когато те предложих пред Админа за модератор пак те потърсих през деня да те уведомя но ти по обективни причини ми отказа .Както и да е .Защо после се нахвърли така грубо ,бил съм те аз направил модератор а съм останал в черно да правя каквото си искам .Пълни глупости защото модератор може само Админа да направи някого.А вземи прочети внимателно темата : Да си изберем модератор и виж какво пиша аз и какво пишете вие.
Обръщам се към Владо защото вече не виждам нужда от такава анкета и защото никой от тримата останалите няма да се извини.За това е хубаво Фишев да я изтрие тази тема и всичко да си върви както вече си беше тръгнало мирно и тихо .Владо също трябваше да спомене че ми праща първо той няколко лични съобщения за завръщане от моя страна във форума и чак на това последното му отговорих.
Както казах приех вината за моя и си спазих обещанието да се махна от модератор и спра със писането за да няма дразги.И защо отново се повдига въпроса за моето завръщане тук.Приемете че съм отишъл в отвъдното и точка .както няколко пъти вече писах форума ще си го има и с Коцев и без Коцев.Колкото до другия форум и за него си има хора както за всеки влак си има пасажери.Тъй че това е една безмислена тема и анкета .

Синджира си идва а козата я няма....

 
Posted : 04.02.2015 1:18
(@anonymous)
Posts: 903
Noble Member Guest
 

Нищо лично към никого!

Когато стомната се счупи, пътища много.
Може и да се залепи, но няма как да е както първоначално.
примери, притчи и сказки на тая тема бол.

На всички пожелавам късмет.

п.п.
за да се залепи стомната дали ще стигне лепилото
/все ми се струва, че знам на кой няма да му стигне смелост да се извини подобаващо/

 
Posted : 04.02.2015 1:52
(@pamporov)
Posts: 2756
Famed Member
 

....

 
Posted : 04.02.2015 2:11
Щирлиц
(@p)
Posts: 6024
Illustrious Member
 

Пампоров написа :

по точка 1, за "обсъждането" на Н*С, всеки е имал правото и възможността да пише ТУК каквото сметне за добре, и дали е било положително, или отрицателно, еми в това е демокрацията-свободно да пишеш каквото мислиш

Ами не си ли протеворичите сега с тия думи ??? Значи всеки може свободно да пише мнението са за НБС само Коцев трябва да мълчи и да не споменава трисричието.
Нещо има раздвоение на мисълта . icon_rolleyes.gif
И не е само заради черната овца а заради много други по обидни клалификации аз се оттеглих.

Синджира си идва а козата я няма....

 
Posted : 04.02.2015 2:20
(@pamporov)
Posts: 2756
Famed Member
 

....

 
Posted : 04.02.2015 2:22
Щирлиц
(@p)
Posts: 6024
Illustrious Member
 

За сетен път се потвърждават методите на действие на старата номенклатура! Нито ме е питал някой нито нищо, влизам сега във форума и хоп, светнал съм в зелено. Тая няма да я бъде! Не си познал др. Щирлиц! Тука се издъни яко вече.

Издънката е още по грандиозна! Оказва се че др. Коцев си е още модератор. И благодарение на тези му качества е "позеленил" ника ми, а неговия е почернил. Но де факто той си "коли и беси". Е на този ход как му викате вие? А? Мръсни номенклатурни ходове! Вече мога да очаквам какво ли не от него, жалко че колегата Vectra без да го познава го хвали толкова усърдно. Нямам думи... [icon_e_confused.gif[icon_e_confused.gif

Това са само два пасажа от едната тема а както писах прочети темата Да си изберем модератор от началото до края и виж какво си написал.И къде е истината в тия два пасажа по горе ? Аз ли те направих модератор ? Ами и издънката станала много голяма .
И какво ще кажеш по точка 1 написана от теб? Къде е тогава вината в мен като съм писал за НБС?

Синджира си идва а козата я няма....

 
Posted : 04.02.2015 2:48
Фишев
(@e)
Posts: 707
Member Moderator
 

И аз Сашо Фишев поднасям своите искрени извинения към светлата академична личност Иван Коцев Моля да бъдат приети Ако не приемат то към края на месеца на прошка пак ще ги поднеса

 
Posted : 04.02.2015 10:10
Стоичков
(@coko)
Posts: 376
Reputable Member
 

Не съм си видял името в списъка, ама предполагам, че споменатия намразен четвърти съм аз icon_rolleyes.gif Най тържествено си посипвам главата с пепел и обещавам на пролетната среща Пловдивската-Ловешка да е от мен [icon_lol.gif

 
Posted : 04.02.2015 10:15
Noel
 Noel
(@noel)
Posts: 575
Honorable Member
 

По здравословни причини, /не мои на баща ми / не съм влизал няколко дни и сега виждам тази тема , и виждам колко е дребно всякакви заяждания , дразги сръдни и какво ли не . Някой казал нещо друг се нацупил , трети се фръцнал, /не визирам никой/ . Живота е толкова кратък и толкова ненадейно свършва , че за ден два , дори и за миг всичко се обръща на опъки. Имам един призив колкото и да изглежда патетичен , или или клиширан. Нека да си подадем ръка , да си простим всички казани думи , макар , че трудно се забравят. Времето ни е отредено и всеки изминал ден го скъсява. Просто да го изживеем весело , и приятелски. Извинявам се ако се приеме това като спам, но .... за мен е истина.

"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади

 
Posted : 04.02.2015 11:30
Щирлиц
(@p)
Posts: 6024
Illustrious Member
 

Щом е така аз приемам думите ви за искрени.Нарушавам един от принципите си заради ето тази снимка която бе на път да бъде изгорена.А и резултата от анкетата е ярък пример за това как трябва да продължим занапред.

Синджира си идва а козата я няма....

 
Posted : 04.02.2015 11:55
(@pamporov)
Posts: 2756
Famed Member
 

....

 
Posted : 04.02.2015 12:14
Page 1 / 4
Share: