Notifications
Clear all

Тъжен Помен!

1,002 Posts
41 Users
0 Reactions
189.2 K Views
(@po)
Posts: 14
Active Member
 

Господин Тонов,
Лично ви каня в Трявна на 12.10 от 10 до 12 часа на свободния форум на НБС, на който могат да присъстват всички - членове и нечленове на сдружението. Да изясним противоречията и какво имате впредвид за еврофондовете, за което не съм информиран като член на УС на НБС. Ще ми бъде приятно да се срещнем.

 
Posted : 06.09.2014 14:50
(@e-ok)
Posts: 917
Prominent Member
 

Абсолютно съм съгласен с Живко .Каква цензура какви пет лева и еврофондове .Дими да не би да си е купил кадилак и да е застрелял някой ,който не е съгласен с позициите му .Тук се начетох на куп глупости и мислех въобще да не пиша .Не мога да разбера какъв е този манталитет съюза и държавата въобще да се разглежда ,като баница от която, кой както може да отръфа по голям залък .Всички решения форумът да стане закрит са плод на колективно решение .Какво повече трябва да се напише та да разберат някои хора ,че не могат да си продават на воля боклуците или да вършеят на хората из телевизорите без да имат халхабер от тази работа и да не носят никаква отговорност .Освен оплюване как пък някой не написа някакво смислено предложение как да бъде направен форума и какви промени да се направят та иначе уж интелигентната техническа интелигенция да върви напред и нагоре и как ама никой не си направи труда да си мръдне пръста и да предложи някаква промяна на закони или каквото и да е .Важното е да има някой и виновен и това да не съм аз .Честит ни празник на Съединението!

Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
Skype: pepsan1
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България

 
Posted : 06.09.2014 16:52
 ivo1
(@ivo1)
Posts: 504
Honorable Member
 

bbrf , никой не е казал, че информацията за ремонтите трябва да се споделя. Знаете как стартира моя форум. Скрит и скрит ще си остане, точно заради това.
Пепи, само едно ще кажа: остави тези дето не са членове, виж колко от членовете пишат във форума. Защо ли? Виж колко от членовете пишат в разделите касаещи законите и прочие административни раздели. Нима не съм предлагал предложения за изменения на законите - е едно се прие в Чепеларе. Преди мен също е имало хора, които са предлагали и са били отрязвани. На всичко отгоре ми се кълнат, че нищо не са обещавали - но поста си седи и съм го цитирал и доказал, че не е така, че ми е обещано и прочие. Един куп приети правила преди 10 години. Мисля че е редно тези правила да се преразгледат, както и админа, да не държи за спазването им като по устав. Ние сме хора не сме войници. За едно споменаване на думата политици, в пост който няма как да заобиколи това получих предупреждение. Не считаш ли, че админа самостоятелно тълкува мненията и в момента никой не му помага. Ей заради такива неща потребителите било то членове или не напуснаха форума. По-точно не пишат вече, защото и да пишат миродавнато мнение е на админа и на председателя. Какъв е смисъла тогава да си хабим нервите. И аз за това спрях. Член съм, ползвам форума само за борсата - имам право на това, не си хабя бутоните на клавиатурата и не си вдигам нервите. Живот и здраве, ще дойда на всяко събрание и ще гласувам така както аз преценя за добре, без да си вдигам нервите и да тръгвам да споря с когото и да било. Така предполагам ще направим всички.

Ребята давайте жить дружно!

 
Posted : 06.09.2014 19:35
 ivo1
(@ivo1)
Posts: 504
Honorable Member
 

Не е само в този форум. Информация за ремонтите има в много други форуми и точно техниците сме я пускали. На последък взех да чета за повреди и начин за сменяне на кондензатори и прочие елементарни повреди и по форуми, които и представа си нямате какви са и колко са им компетентни даващите "съвети". За това Repair е пуснат само за колеги, които се познават един други и гарантират за отсрещния. Такива ламери, като в бг мама например няма. Те просто остават извън борда.

Но темата е за форума на НБС. Да не я променяме.

Ребята давайте жить дружно!

 
Posted : 06.09.2014 20:02
ceco
 ceco
(@ceco)
Posts: 64
Trusted Member
 

Според мен темата изобщо не е за НБС и и даже ми беше омръзнало да чета простотии и скоро не бях влизал тук.Димитров е дал едно добро предлпжение - които има да казва нещо да доиде на срещата в Трявна и да го каже.Които не му харесва нещо в съюза да стане член да гласува и после да плюе ,само да се съобразява с вятъра.Колкото за закритите форуми според мен трябва да ги има,но не си мислете че в тях има нещо чак толкова секретно,всепак се занимаваме с ремонт на битова техника а не с конструиране на космически совалки и нано технологии,които не е съгласен с това сигурно се обижда на маистор.В някои форуми ако извадим смислените неща ще са много малко а иначе писането е голямо ,там това е интересно другаде не - различни форуми различни цели.Честит празник и от мен.

Колкото до лука ,тои е един много полезен зеленчук които иска може да прочете:
http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0% ... 1%82%D0%B0

 
Posted : 06.09.2014 20:43
Фишев
(@e)
Posts: 707
Member Moderator
 

Колеги,
На 12.10 от 10 до 12 часа в Трявна могат да присъстват всички членове и симпатизанти на Сдружението. Там е мястото, където всеки може да изкаже своите виждания за промени и предложения..

Абе Живко чини ли си за два часа да се минат към 500 км Убаво ни каниш ама съгласува ли тази покана със старшинката и Д.Л. Да не ти набиват обръчите И да доида какво толкова има да кажете Малко по нагоре хубава реч си дръпнал Само забрави да споменеш че съюза е открил топлата вода и велосипеда Че съюза ни е направил техници и професионалсти и още какво се сетиш Всеки от нас в началото е жертвал лично време и финанси за този съюз Не отричам заслугите на председателя но все пак неговото време мина Не можеш да отречеш факта че вместо да увеличава членската си маса да сплотява колегите по една или друга причина ги разделя Ти като ковчвежник много добре знаеш че броя на миналите като членове е в пъти по голям от членската маса във всеки един момент Смешно е в една София с над милион жители и поне няколкостотин сервиза да имате 10-15 редовни члена Само не ми брой работниците от сервизните вериги Преди време бях писал че когато в един публичен дом не вървят работите се сменят к**вите а не креватите И със стари к**ви нов бардак не се прави И култа към личноста си го има колкото и старомодно да звучи И разните приказки че нямало кой да си зареже сервиза и да обикаля че съюза бил беден и нямало пари за платен председател са меко казано несериозни Ако бяхте повели и накарали членовете да повярват нямаше да се водят тези полемики И щеше да има съюз със поне 5-600 члена Явно концепцията Ви за развитие на съюза е сбъркана още преди години и май трябва да промените много неща

 
Posted : 07.09.2014 0:00
ceco
 ceco
(@ceco)
Posts: 64
Trusted Member
 

Фишев не е задължително да ти кажат нещо,може да кажеш на нас нещо интересно.Нали това е идеята на срещите да се изкажат мнения и дадат предложения.

 
Posted : 07.09.2014 0:17
Фишев
(@e)
Posts: 707
Member Moderator
 

Фишев не е задължително да ти кажат нещо,може да кажеш на нас нещо интересно.Нали това е идеята на срещите да се изкажат мнения и дадат предложения.

Биков аз когато съм говорил на тези срещи ти не си знаел че има НБС На теб скоро ти изгря там звездата ама що ли ми струва че е звезда еднодневка Май скоро ще залезе И не е ли малко нагла покана да си говорим и даваме предложения след свирен мач Някой да ни иска мненията преди срещата То всъшност какво ще решавате на ОС ако не тайна Само да не обсъждате духовното в духовата музика на духовенствотто Или по просто казано за чий х*й му е на калугера да свири на кларинет

 
Posted : 07.09.2014 0:34
ceco
 ceco
(@ceco)
Posts: 64
Trusted Member
 

Фишев които вижда звезди си е негов проблем и незнам как ще го решава.От кога знам за НБС е друг въпрос ,като бяхте членове защо нищо не променихте или решихте че е по лесно да се оттеглите и да гледате отстрани докато ви представляват пред институциите и после да се критикува и злослови че е по лесно ?

 
Posted : 07.09.2014 0:44
Фишев
(@e)
Posts: 707
Member Moderator
 

Биков айде ти промени нещо като си вътре Поспори с дървеночугунените глави и ти ще избегаш И пред кой инстуции са ме представяли Сега ще кажеш за патента Ми една фирма по ддс и/или едно еоод/оод не подлежат на патент Имам ги и двете НЗК била притискала да стават членове Ми фирма по ддс не попада под закона за занаятите Някъде другаде да са ме представлявали ще се сетиш ли И това е за 12 години Само не ми говори за аутосорсване и валидизация Тези неща изобщо не са ми необходими след като има търговски закон който ми позволява да се занимавам със всички разрешени от него деиности

 
Posted : 07.09.2014 1:03
 ivo1
(@ivo1)
Posts: 504
Honorable Member
 

Цецо, борбата с вятърни мелници - винаги е била в полза на мелниците. Защо трябва да се борим срещу тях, като няма смисъл.

Ребята давайте жить дружно!

 
Posted : 07.09.2014 1:06
 dtmf
(@dtmf)
Posts: 149
Estimable Member
 

На Камчия съм. Много хубаво местенце. Хем си като на планина, хем си на море

Поздрави.
Втората е поздрав за другаря Коцев;)

 
Posted : 07.09.2014 1:08
GogoWolf
(@gogowolf)
Posts: 147
Estimable Member
 

като бяхте членове защо нищо не променихте или решихте че е по лесно да се оттеглите и да гледате отстрани докато ви представляват пред институциите

Ти пък и ти кво се обаждаш от 5-6 месеца си там и вече почна да колиш и бесиш....
Има къде,къде по-стари кучета от тебе,като направиш 5 год. стаж в форума,тогава ще чуем и твоето мнение icon_exclaim

 
Posted : 07.09.2014 1:17
ceco
 ceco
(@ceco)
Posts: 64
Trusted Member
 

Биков айде ти промени нещо като си вътре Поспори с дървеночугунените глави и ти ще избегаш И пред кой инстуции са ме представяли Сега ще кажеш за патента Ми една фирма по ддс и/или едно еоод/оод не подлежат на патент Имам ги и двете НЗК била притискала да стават членове Ми фирма по ддс не попада под закона за занаятите Някъде другаде да са ме представлявали ще се сетиш ли И това е за 12 години Само не ми говори за аутосорсване и валидизация Тези неща изобщо не са ми необходими след като има търговски закон който ми позволява да се занимавам със всички разрешени от него деиности

Фишев не съм адвокат на съюза ,според мене в бранша много неща трябва да се променят и тои е единствената развита алтернатива да стигнат мои предложения където трябва,друг е въпроса каква подкрепа има там за това .Колкото до съюз със сигурност е нужен и трябва да има.

 
Posted : 07.09.2014 1:24
 ivo1
(@ivo1)
Posts: 504
Honorable Member
 

Аз предлагам на Трявна да направим една мулти среща и всеки да си каже неговото.

Ребята давайте жить дружно!

 
Posted : 07.09.2014 1:31
Page 7 / 67
Share: