Няма да говорим за разни коефициенти на трансформация и други сложнотии само да кажат майсторягите, свързвайки ги по този начин, другите вторични от оригиналния траф запазват ли си стойностите.
П.С.Това е антисвързване и даже и да става никога няма да го направя по този начин.
Понеже този Фунай ми е първия дето го правя така, то вторичните си излязоха в нормите и всичко заспа,казано по академически.
Синджира си идва а козата я няма....
Винаги преди ремонт съм свързвал по този начин захранване, за да преценя дали повредата е в топлата или студената част, и никога не ме е лъгало. Само има проблем в захранвания, които се превключват намотките в чакащ и работен режим.
Май, комай изглежда ,че ще спечелим мача с теб.
Само на намотката за +В подадох от турското и другите две напрежения си излязоха и те и картината стана една мека и приятна .
Тов.Академик, вместо +В требеше да подадеш само ниското напрежение, бре!
Всичко зависи кое захранване ползваш...
Ами като гледам неговото е с 6 напрежения, ама друго си е с двата трафа
След първоначалното си изхвърляне по Ловешката академия ,то взехте да давате заден ход и да намирате леки кусурчета . Владе ,уж си гледал ама пак не си видял че моето турско захранване дава само две напрежения ,тоес правено е за да замества есемера 40200.В дебелите руски книги пише че може да се подаде и на намотките с по малките напрежение и това ще бъде пробвано при следващо масторосване на някакво закучено захранване .
Много си скрънзав бре. 20лв ти се увиждат .
Не е до парите, то ако е сигурно стк-то и тръгне майната му на парите, ами ако е ментарляк за какво да го правя тоя кошник и колко да взема на хората след това, ако като го включа с новото стк и я не тръгне или изпраска 180-200 волта б+ и утрепе още нещо (имам горчиви спомени от лятото 8 пъти сменях TDA8358J в рамките на 1 месец и ония телевизор ми излезе златен, няма магазин в Пловдив от който да не купих и само ментарляци или не тръгва или работи ден 2 и фиряса 200000 пъти проверявах всичко и няма нищо нередно, разправия с клиента накрая намерих читаво от колега и до сега работи ) , та за това изчаквам и търся нещо работещо от някъде, като краен вариянт може и да насадя някакъв блок вътре, колкото и да не ги харесвам тия доработки даже и съм махал електронски блокове и съм успявал да подкарам оригиналното захранване
Аз моя си го направих и утре шъ зема една шепа пари ,пък още се уфлянквай.
След първоначалното си изхвърляне по Ловешката академия ,то взехте да давате заден ход и да намирате леки кусурчета .
Тоя път не позна
П.С.И прочети Жорката какво ти написа, никогиш такива рашенски изпълнения
Аз моя си го направих и утре шъ зема една шепа пари
Другарката Коцева ли ще плаща за ремонта щот нали писа, че телевизора и захранването са си твои
И Телевизора е мой ,и турското блокче е мое
Телевизоро е изнесен на гишето и му е лепната табела със цена 70 български лева и чака новия си собственик.
...даже и да става никога няма да го направя по този начин.
Ей на, затва никога няма да станеш академик
... втория на първичната и от там дърпа 300в за друг телевизор
Освен телевизор, от там може да се захрани некоя ламБа или малко котлонче
може да се подаде и на намотките с по малките напрежение и това ще бъде пробвано при следващо масторосване...
Тъй, тъй, включи намотката за 5 или 3,3 волта. Картината шъ стане толкова мека, че даже шъ почне да се топи (заедно с двата трафа)
А бой де!
Другарката Коцева ли ще плаща за ремонта ...
Телевизоро е изнесен на гишето и чака новия си собственик... гюма
Абе опитваш се да се радваш след издънката че това което го направих не можело да бъде истина. Да ,ама не . Академика никога не ляга по гръб.