Китайчето е с едночипово шаси с процесор TDA9351PS и 2 ключа HCF4052. Проблема му е че няма картина ни по ниска ни по висока. Оезде има. Звук има. Трябва ми схема за да разбера къде да запоя видеошината от 6мм2.
Може да се наложи да презаписваш памет. Виж хубаво по платката за номер на шаси.
Я сложи една празна памет да видим кво ще стане.
Синджира си идва а козата я няма....
Ееееейййй изучихте с тия памети
Това ли е шасито?
cy-ph2529pd
Битието - определя съзнанието!!!
По интернет го пишат че е то ,ама знае ли чиляк?
Тая схема я имам отдавна и е за това шаси
Битието - определя съзнанието!!!
Да, може да се каже че това е шасито.
Ванката ми прати 2 дъмпа, но не са за този процесор. С празна памет ТВ заработва и влиза в сервизен режим, изписва буква "М", но екрана пак е тъмен. Нямам и пулт под ръка.
Но за да не хабим много хартия и мастило, ще ви дам жокер, клиента е казал че ту се появявала картината, ту изчезвала. Докато съвсем се е скрила. Май не ще да е софтуерен проблема, макар че ми се искаше да е....
От хардуерните проблеми най вероятен е проца.
Ееей, умреш да злобееш. Може пък да е някой от двата ключа.
Навик ми е първо да злобея.
Ти си злобей, аз пък си направих ТВ-то, ама няма да ти кажа от де изскочи зайчето. Ако не вярваш, утре по това време ще постна какво съм писал на Ванката по скайпа.
Ние не сме си приказвали. Той само ми даде 2 дъмпа. Но за доказателство му писах от какво излезе. Черно на бяло! Да няма после тън-мън от разни академици и професори!