Преди два месеца ми донесоха този телевизор с оплакването - не стартира и светодиода дава код за грешка -светва 8 пъти .По таблицата за грешки-меинборд. Включих го и телевизора си заработи .Мерих напрежения ,пулсации всичко си е на шест. Върнах го на човека и вчера пак пристигна в сервиза и пак същото .Работи си .Не съм му подавал сигнал от моя кабел .Пак си го отнесе и ми звънна ,че телевизора пак не работи .Стана ми интересно и отидох до човека да видя какво става .На влизане казах на жена му ,че им трябва не техник а поп да прогони злите сили Включих го с дистанцията ,за миг показа картинка и заби .Не се подчинява на на дистанцията ,подсветката свети ,като натисна бутон на дистанцията показва за миг ОСД и до там .Влязах в менюто и му дадох рисет на настройките и светнаха два оранжеви диода отпред за около минута ,изгаснаха и написа "Чакай ".И почна едно чакане докато ми писна .Изключих го от мрежата ,изключих кабела ,включих и всичко си заработи ,пак дадох рисет на настройките ,включих кабела и го пуснах да търси програми .Не намери нищо .Сложих друг телевизор и видях ,че си има най прекрасен сигнал . Страх ме е да го отварям този телевизор ,защото има проблем и в дисплея ,като се чукне лекичко и почва да печати картинката .Човека казва ,че като го чукне започва да работи добре дисплея с месеци и по добре да не го разбутвам .Телевизора е с мрежови кабел без зануляване и ми е интересно аджеба тоя кабел ,като се включи как става така ,че да бъгва процесора .Нищо друго не включено .За изход от ситуацията предложих на човека от доставчика да му сложат цифров тунер и през HDMI да си гледа . Но на мен ми стана интересен проблема .Ако някой е имал такъв проблем да сподели .
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Мисля, че имам мейнборд от някакъв такъв телевизор. Нищо не ти пречи да напишеш какво пише като цифри на платката, па може и една снимка.
Ще ти я доставя по тайни канали ако е такава, па и дисплея може да оправиш и да изкараш някакви пари, да покриеш разходите за разкарване по жегите.
Ако ти се занимава разбира се.
Така както вървят нещата след морето наесен ще го мисля .Да видим как ще бачка с декодера и ако даде зор ще го правя . Пък мога и да дойда да си го взема Благодаря Митачи
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България