Notifications
Clear all

Среща на талибаните Велико Търново 2015

22 Posts
6 Users
0 Reactions
15.1 K Views
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member
Topic starter

Ето моето предложение за план-график на срещата:
1. Сборен пунк на талибаните от северозападна България пред Сервиза за чернобели телевизори и Юности
2.Издирване на Академика и връчване на специалните подаръци:
- прахосмукачка (за прашасала клавиатура)
- ръждопреобразувател (за ръждясала клавиатура)
3. Закупуване на чирясло за трафопоста в Търново
4. Бой на Академика по тиквата
5. Пристигане в Търново и монтаж на чиряслото в трафопоста на Света гора
6. Заря до небесата, цветни фойерверки, пушиляци и гърмежи (с помощта на поялници и секачки)
7. Награда за най-изящния инструмент (две в едно) след гърмежите
8. Дегустация на Ловешка от различните региони

Posted : 01.10.2015 0:30
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Владо , защо не спазваш указанията на Иво ???? icon_evil.gif

Стига сте се драпали за глупости. Това стана като развален грамофон. Един ако спре друг почва. Спрете се бе хора. Няма да оправим света.

Или подражаваш на колегата написал ето това . icon_twisted.gif

4. Можеш да видиш от кога не съм писал тук, като изключим последните ми два поста. Но не си мислете, че ще ви оставя на мира. Вие ми обявихте война Ти, Дими, Бойко, Галактиката, Люси и още шепа вярващи. Какво очаквахте, че ще стоя и ще си подвия опашката ли - сбърка ли сте. Бял ден няма да видите и никаква подкрепа от мен повече. Благодарен съм на множеството колеги, които избягаха от тук и от съюза и на тия, които се канят да ви напуснат, разбра ли за какво иде реч. А можеше да сме приятели и да си помагаме. Но на никой от вас това не му дойде на акъла. Във вашите мисли има само омраза и тя ще ви погуби. Вие хората, които до преди година уважавах плюхте отгоре ми. Плюхте не само върху мен. Плюхте върху знанията, уменията и разбиранията на много колеги. Не чакайте нищо хубаво вече от мен. Не ми заставайте на пътя и не ми се мяркайте пред очите.
5. Ти и Митачи бяхте едни от най-уважаваните хора от мен в този съюз. Събитията от последните месеци ме накараха силно да се замисля, че не сте хора, които са ми приятели или познати, които не искат да ми забият нож в гърба а напротив.

Аз спирам ,защото ще ме принудите да ви изнеса още нелициприятни написани от вас неща . А най добре да я махнеш темата или модератора да а изтрие. icon_rolleyes.gif

Синджира си идва а козата я няма....

Posted : 01.10.2015 0:46
(@anonymous)
Noble Member Guest

"...А най добре да я махнеш темата или модератора да а изтрие. ..."

Ако верно тая тема не отиде в небитието,
със сигурност, некой(друг) парад ще да си е увеличил бройката с още две персони.

Posted : 01.10.2015 0:54
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member
Topic starter

ще ме принудите да ви изнеса още нелициприятни написани от вас неща

Ами давай като си почнал, да видим къде те стяга чепика?
Поне ще ни спестиш подаръците за клавиатурата

Posted : 01.10.2015 1:04
 ivo1
(@ivo1)
Honorable Member

Офф. Равни нямате. Фишев намери начин да запазиш крехкия мир траял 24 часа и за напред.

Ребята давайте жить дружно!

Posted : 01.10.2015 1:06
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Владо ти почна не аз. И нали уж заровихме томахавките и всеки си пое по пътя .Виждаш че нищо не ни свързва вече .Пиши си за всичко друго но не намесвай мен в нищо .Мина времето когато се майтапихме ,но с други думи и средства.
Фишев да я аргаса тая тема и въобще всяка подобна внасяща раздор в раздела .

Posted : 01.10.2015 1:11
(@anonymous)
Noble Member Guest

Офф. Равни нямате. Фишев намери начин да запазиш крехкия мир траял 24 часа и за напред.

Начините са два,
но са само за мъже.
Модератора е на ход.

Posted : 01.10.2015 1:13
 ivo1
(@ivo1)
Honorable Member

Абе тука раздел кошче няма ли?

Posted : 01.10.2015 1:15
(@anonymous)
Noble Member Guest

И кой е отговорен за кошчето

Posted : 01.10.2015 1:17
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Модератора не е длъжен да стои като пъдар денонощно във раздела а пишещите са длъжни кога пишат нещо да се съобразяват с писаниците си !

Posted : 01.10.2015 1:20
 toxy
(@toxy)
Trusted Member

[icon_e_confused.gif[icon_e_confused.gif [icon_e_confused.gif[icon_e_confused.gif

Posted : 01.10.2015 1:21
(@anonymous)
Noble Member Guest

Така е.

За сега единият отпада от съответният парад.

Posted : 01.10.2015 1:21
(@anonymous)
Noble Member Guest

Майка ти!

Бай Иване, ти колко профила имаш тук!? Това нормално ли е да водиш дискусии през два профила, или другия е на някои ръководен кадър!?

Поправка, пак са двама, - за парада.

Posted : 01.10.2015 1:23
 ivo1
(@ivo1)
Honorable Member

Това е работа на админа. Предлагам ако няма да се създаде. Другото, което предлагам ако ще продължавате да се плюете един други, този подфорум да се преименува в плювалник. Бог ми е свидетел, че направих всичко възможно това плюене да спре. Но пустата му ракия не стои мирно като в шишето. Аз спирам да пиша тук. Нещата са неконтролируеми и изтървани отдавна и нямат оправяне.

Posted : 01.10.2015 1:23
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member

Бай Иване, ти колко профила имаш тук!? Това нормално ли е да водиш дискусии през два профила, или другия е на някои ръководен кадър!?

Евгени до полунощ ще ги имам двата профила .От утре 1 Октомври няма да имам нито един. [icon_e_wink.gif

Posted : 01.10.2015 1:25
Page 1 / 2
Share: