Първо полупитане. Ако се подадат 12в на първо краче на интегралата при изключен телевизор какви напрежения биха излезли от нея.
А. никакви
Б. мижави
В. 5 и 8 волта .
А да видим кой ще познае точния резултат .
Синджира си идва а козата я няма....
3.3v
8 v
5v-през 7805
Битието - определя съзнанието!!!
Теоретично би следвало да е така, но на практика се получава нещо като йок.
Поръчал съм нова схема и като я сменя ще пиша за резултата , ама нещо ме джоглави една лоша мисла ,че може и тази схема да е здрава а за да излезнат напреженията се сака и още нещо .Ама кво ще да е то ? Мяза ми на акъл ,ама шъ видим ...
Да не би да има дефектен елемент и да сургясва сокаджика?
Битието - определя съзнанието!!!
Първо полупитане. Ако се подадат 12в на първо краче на интегралата при изключен телевизор какви напрежения биха излезли от нея.
А. никакви
Б. мижави
В. 5 и 8 волта .
А да видим кой ще познае точния резултат .
И трите отговора са грешни
Верният отговор е:
Г. 3,3V в дежурен режим
8-те волта на 8-ми крак се пускат от 4кр., демек от проца в работен режим:
Д. 3,3 и 8 волта в работен режим
А 4-ти крак , що го забравяш , а тавариш академик?
Ами за това се опитвам да попитам ама и тия 3.3в не са толкова, а около 1в. Тъй че си има нещо още върху което шъ съ бълтая завтра .
шъ съ бълтая завтра...
Що бре, пак ли е препълнен ловешкия гюм?
Този телевизор не е за гюма . Върху него се извършват фундаментални изследвания от няколко години .
Тая година кутията ли шъ изследваме или капака?
До капака няма да се стигне ,защото през годините до като се въргаляше телевизорчето в раковото ,капак стори крака и изчезна. Тая година шъ съ правят изследвания по захранването ,защото проклетото с никое друго не е роднина .
Тва че са пораснали крака на капака е убаво. Значи шъ сменяме един сокаджик по-малко. Иначе захранването е роднина на онова Сони, дето изписахме 200 страници с Академически глупости, шашкънии и простотии
Имам малко фазер останал от мебелите, за капак ще стане. Ако опре работата до капак де, да не разкарваме куриерите бадева.
Щом двете захранвания на Сонито и Томсона са роднини ,значи проблема е фасулски . До спирането на излъчването на аналоговата телевизия кимбере пък го направя.
,,, . До спирането на излъчването на аналоговата телевизия кимбере пък го направя.
Ама побързай, че като утре ще дойде--1 Септември...
-----------------------