Забелязал съм че има ли в темата нещо по "тънката" част и Академика веднага плясва с камшика. Що така....
Ами да влизате в правия път.
Синджира си идва а козата я няма....
Забелязал съм че има ли в темата нещо по "тънката" част и Академика веднага плясва с камшика. Що така....
Тънка ичкия , тънки мезета , тънки мацки.... --все Академични мурафетииии...
Запазена зона....
-----------------------
Ами да влизате в правия път.
А кой може да каже кой е "правия" път?
А що фърляме боб на тва Нео, нали секретарката го отремонтира с дистанцията?
Сигурно тва, не е онова...НЕО ....
-----------------------
Владко,ти много си изостанал бре. Оня телевизор отдавна си го взеха а тоя още не е отварян защото работи от 10.30 часа до 18 без да изгуби картина . Утре ще се отваря да му се оберат паяжините и тогава ще се види кон боб яде ли .
А тоя телевизор от кое село е и как се е отелил?
Не е от село а е градски телевизор .По сведение на клиентката преди два дни е почнал при пускането да работи до около 15 минути и губи картината а говора остава . Вчера вечерта го донесоха и тая сутрин при пускане работи около час и нещо и тогава загуби картината . с дистанционното не искаше да стартира отново . Изключих го от тока и пак го пуснах и показа картина и така си имаше до тая вечер когато си тръгнах от ишлика. Утре пак ще го пусна и ще видя дали ще я загуби или не и тогава ще се преценява дали ще се отваря или не .
Аз съм патил от такива клиент-и(ки). Провери температурата на твоя ишлик и на тая при собственика на неото.
Е няма кой да ходи у тях пък и температура да мери.При мен да е била 18-20 градуса .Пусках за малко климатика и го дергосах че стана нормална за работа температура . Но май си на прав път че може нещо и температурата да му влияе.Даже за да стане експеримента по академичен то утре като отида няма да пускам климатикаа ще пусна първо телевизора да видя на хладно дали ще си покаже по бързо мурафетя.
Е няма кой да ходи у тях пък и температура да мери.....
Щоооо, да не е омекнал "термометъра"...
Днес правих един Самсунг като този на Noel и дефекта при мен излезе фасулски
Ама нема смисъл да ти казвам какво смених, щото телевизора не беше Нео и не съм в категорията на ЛАН