Ама май е време да извадиш нещо ново от раковото ,а? Тоя вече го оправихме..
Остана ти само блъскането до Плевен....
-----------------------
Редовни редовни ама гледам едно НЕО ЛЦД . Да не е рекламация???На купа има и един дето е с 2 електронски захранвания - да не са се скапали и 2те?Виждам един с отрязан захранващ кабел той сигурно е заминал кабела за бакър.
Никой не е по голям от хляба
Май само местата им разместваш да не вземат да мухлясат от едната страна .
Май само местата им разместваш да не вземат да мухлясат от едната страна .
Може и да си прав, ама ме се вижда мноооого угрижен....
-----------------------
Ами угрижен, чуди се как да на качи на клона .
То и за разместването се иска акъл и работа .
Синджира си идва а козата я няма....
Ми ще разместваш щом знаеш чалъма кво пречи.Аз като разместя и после цяла година търся къде съм го преместил(нещото) .Пък зная че го имам ама къде ли е ...
записвайте си бе хорааа, само гледайте да не забравите къде сте го записали
Аз не пиша щото не зная как става тааа работа,и забравям за четирма
Да не пускам нова тема аз сакам да продължа тук ,защото дойде пак някакъв Самсунг дето като поработи малко губи картина, а звука остава .При мен тая сутрин работи час и 10 минути и загуби картината. Гледах през капака да видя дали светят лампите ама нищо не видях . Ще го оставя да застине и като го пусна и има картина тогава ще видя дали се виждат да светят лампите за да знам подсветката ли гасне или друго е причината. Нали така се почват тия пущини ,първо без да се свали капака както Пампоров ги прави телевизорите напоследък.
ПП. Оказа се че при работа се вижда отзад светене на лампите . Значи губи подсветката и шъ съ наложи да му се сваля капака .
Синджира си идва а козата я няма....
То да може да е в нова тема, ама нейсе академична му работа всичко на едно място и с една посока към гю...
........ без да се свали капака както Пампоров ги прави телевизорите напоследък.....
Даже имам и специални тънки пинсети и човка за поялника с които през процепите на капака сменям дефектния елемент и пей сърце
........ без да се свали капака както Пампоров ги прави телевизорите напоследък.....
Даже имам и специални тънки пинсети и човка за поялника с които през процепите на капака сменям дефектния елемент и пей сърце
Дай поне няколко фото демонстраций!