При малко по шантаво боравене с краката си под масата ,нищо чудно и да върже някое от тях.
Синджира си идва а козата я няма....
При малко по шантаво боравене с краката си под масата ,нищо чудно и да върже някое от тях.
Те и без това в следващата петилетка няма да бъдат погледнати от ЛАН,щото ако ги погледне ще вземе да ги направи и няма какво да показва под тезгяха.А като е празно там няма как да ни кача по черешата.Академишка му работа.
Никой не е по голям от хляба
Като за пред Велигденско настроение сторих мукает и свалих капака на телевизора . Значи последно телевизора е LCD NEO TF2605 демек като този в тая тема . И със свален капак си работи и има картина . Меря на куплунга отиващ към инвертора 24в и 3.3в. Има и на един кабел някакви си волтове които играят от 2.5в до 3в и нещо в зависимост от осветеноста на изображението което предполагам че така и трябва да бъде . Сега го оставям дано загуби картината и да видя има ли промяна в тия напрежения. А как се достига до самия инвертор под тия ламарини не може да ми го роди акъля.
.... Велигденско ...
Бях решил вече да си затварям очите пред правописните грешки, но това е фрапиращ случай и няма как да го подмина!
Кат не можеш да кажеш нищо относно за дефекта се фана за дребни неща . Кви по големи правописни грешки съм писал, а ни гък,ни мък .
... се фана за дребни неща ....
От дребното става едро!
...Кви по големи правописни грешки съм писал, а ни гък,ни мък...
отговора е:
....
Бях решил вече да си затварям очите пред правописните грешки, но това е фрапиращ случай и няма как да го подмина!
Първо с лупата и после с ESR-a.. .. А за танекийката-- требе отверка за болтчетата .....
-----------------------
Има такова нещо ...
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Я сменяй малко каналите с дистанционното и виж дали аджеба тогава няма да угасне подсветката?
Никой не е по голям от хляба
....
То ако беше здрав, нямаше да ти го донесат за ремонт
Историята помни не малко и такива случаи.....
Само ме гложди мислата че към инвертора отиват 24в и 3.3в а не би ли следвало да са 24 и 5в ?????
Слагай пенжурите и смотри какво пише по надписите на куплунга, шасито .....
-----------------------
Нищо не пише видимо около куплунгите . Сега колегите от Албанския сайт шъ ми пратят схема ,нищо че и аз я има някъде на компа . След празниците във вторник ще е развръзката .
Какво показват направените първи измервания. На куплунга за инвертора си идват 24в на 1,2,3 и 4 краче. На 12 извод като работи са 3.3в и като го угася падат на нула . Това си е за стенбая и така трябва да бъде . На 11 се менят в такт с яркостта ,което също е правилно . Остава да спре и да видя какво има тогава . Пулсации уж няма по тия напрежения мерени по Ловешки.