Както си работеше се чу фъссс...па..па и угасна, та запитването ми е отде ще да е повредата и как би било по лесно да се отремонтира без да се сваля капака .
П.С.Приемам всякакви предложения ...благодаря предварително .
Първо предложение: гюм гиби.
Ееее рано е още за гюма , нещо я бинче я нещо софтуерно или баене примерно ....
Ееее рано е още за гюма , нещо я бинче я нещо софтуерно или баене примерно ....
За начало обикаляне на блока осем пъти и половина по посока часовата и после седем пъти обратно на часовата Това се прави призори между пет и пет и петнайсе със телевизора в ръце Задължително със джапанки на бос крак Анадъмо
да се отремонтира без да се сваля капака
Много ще ти е трудно през дупката на тунера
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Щом няма да се сваля капака, изрежи с шлайфа отвор на дъното на кутията и там действай. Режи писти, запоявай, мери, каквото ти душа сака, стига да има гърмежи и пушеци....
Дъргосване без сваляне на капак:
1.Сложи му емблема SONY, ако не тръгне премини към точка 2
2.Пусни му 380 v и, ако не му дойде акъля към следващата точка
3.Удари го три пъти с 10 килограмов чук
4.Сложи го върху пералнята и насочи маркуча към него
5. Последен вариант - гюмгиби
Битието - определя съзнанието!!!
Според мен , требе да се разменят двата говорителя ...
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Аз залагам на дефектен капак
С размяна на говорителите одма шъ стане, а капака е 100% дефектен, ама чилякът не ще да сваля капака в никакъв случай!
Това с чамсакъза шъ стане, ама как да стигне до ТХО-тоне иска да сваля капака?
Ако има зъл дух в телевизора шъ требе да извика децата от детската градина да му попеят:
За начало обикаляне на блока осем пъти и половина по посока часовата и после седем пъти обратно на часовата ..........
Идеята не е лоша като се има в предвид че е изпитана марка но има една трудност, Сашо ами той тежи един тон бре а и трябва поне 2,5 метра ръце ......
стига да има гърмежи и пушеци....
Ооо ... това е най лесното ама ще го оставя за по нататък
Много ще ти е трудно през дупката на тунера
Абе то ако питаш мен това ми беше първата мисла ама там се мъдри едно железо та ....
Според мен , требе да се разменят двата говорителя ...
Аааа ... адаш без такива там се мъдрят не два а 4 говорителя, казвай кой да разменям
Аз залагам на дефектен капак
И аз
Наклепай ТХО-то с чамсакъз
И пусни 6 квадрата тел за видеосигнала
Ама Владо не четеш ли бре:
Това с чамсакъза шъ стане, ама как да стигне до ТХО-тоне иска да сваля
капака?
Утре ше резна парче валцдрат и ще направя опита ама за съжаление ще трябва да резна капака
Аптен го ударихте боси из лука. То верно че нямам комп ама пък и вие сите мастори се юрнахте Ловешки акъл да давате.Позапрете се малко,защото още се опитвам да съм жив.
Адашче, при това положение пускаш телевизора и смотриш през дупките къде святка и гърми.Тогава вече може да помислим има файда от ползата да се сваля капака.
Синджира си идва а козата я няма....