Позистора е PDC 7R0M , ако има някой нека да ми измери какви са стойностите на хапчетата.
между 1-3 = 411oma
между 1-2 = 9 oma
ама колко е читав, адаш, не знам
между 1-3 = 411oma
между 1-2 = 9 oma
ама колко е читав, адаш, не знам
Благодаря ти Адаш, току що ми звъннаха и ми казаха същото, 430ом и 8,5ом
Благодарско и
П.С.А в двата магазина като запитам ми казват еми то има два модела с два крака и с три крака, да си умреш от смях .
Слагай смело какъвто имаш 3 краков....
-----------------------
Сложих бали мааму какъв ама показва 12ом и 480ом, картинката заспа и няма петна.
П.С.Тези от двата магазина са 1500ом и 24ом
Сложих C180N хем стойностите са близки 12 и 480, картинката заспа и няма петна.
С180/=18ом/....
Ама нямаш проблем
-----------------------
С180/=18ом/....
Ама нямаш проблем
Хихихихи ... ама то било заразно да послъгваш , сега мернах да C180N ми показва 600ом и 18ом, бали мамаму къв съм сложил ама си беше 12ом и 480ом.
Хич не се кахари, всичко работиииии /и бушона не е проблем при теб //
-----------------------
Благодарско и
От магазина позисторите са менте,двапъти купувах преди време и двапъти ми връщаха тв,затова вече слагам само от шаси и каквито имам 2-3 крака няма значение .На мястото на 3 слагам с два крака без проблем.така че дейсвай без много да му мислиш.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Слагайте квито има дву кракови и няма ядове Бушона поне от тях не гори, до кът може размагнитва, след тва ремонт
Язе ги гледам по форма и големина да са доле-горе еднакви и с повечко калай ги запоявам да нямат мърдане .
Пък и старите се ремонтирват без проблем . Вадя паричката отвътре и със ситна шкурка номер 500 я зачистя от двете страни , с малко сачикабрус ги клепна и няма връщане повече .
Синджира си идва а козата я няма....
И обмяна на опит направихме
-----------------------