Много требе да ти се обяснява Май т
Ако има някой знаещ и можещ да обясни, ама за теб не съм забелязал да си от тях. Нито пък чувството ти за хумор става. И тая тема отива към 6 страници празни приказки добре че има отписване.
Е те точно това е качване на черешата .Митака е повел хорото,Сашо е след него ,Станоев и той се напъва нагоре да не остане по назад а на мен с Пепи ни остава само да крепим яко стълбата да не паднат черешарите .
Синджира си идва а козата я няма....
Много требе да ти се обяснява Май т
Ако има някой знаещ и можещ да обясни, ама за теб не съм забелязал да си от тях.
Искаш да кажеш че съм тъп и нищо неразбирам ли Нещо май започна да си надскачаш сянката Много на серизно взе да се вземаш но си ниска топка така като ти чета писаниците по форумите
Това качване на черешата не се признава . Академика им сочи точно къде трябва да се качат , ама те не изпълняват указанията и са се запънали по средата .
....а на мен с Пепи ни остава само да крепим яко стълбата да не паднат черешарите .
Като гледам ти май само се превиваш от смях...........
Това качване на черешата не се признава . Академика им сочи точно къде трябва да се качат , ама те не изпълняват указанията и са се запънали по средата .
Ти да беше видел бабичката от съседния двор как се беше хванала за главата като гледаше дърти мъже как се катерят по черешата Още сигурно е в потрес бабето
Аз не разбрах, захранване ли правиш или инвертор
И двете, взривения транзистор е в първичната страна и клати трафа за ламбите. Схемата е изпълнена доста добре, щото въпреки пушиляците и гърмежите, нема големи поражения
Телевизора е готов, ама шъ издам дефекта след няколко страници понеже ремонта стана толко академичен, че от завист Академика не може да го преживее:
Алооооо, шопя я не си преписвайте Ловешкия модел за ремонт на телевизори за ваш патент!!!!!!