Ама къде да натискаме, че да си даваме гласовете
Битието - определя съзнанието!!!
Не бързай, нека да приключат номинациите и тогава ще започне гласуването
Добре де, ама те творенията на Академика немат край - анадъмо шиндири
...като е включил минуса на батерията към плюса на кабела на поялника . ....
От кога поялниците имат плюс и минус...
Абе имат някои(имах един, на който намотката минава през диод и като натиснеш един бутон, паралелно свързан на диода и става "турбо" - загрява бързо. Докато не забравих да го пусна по-дълго време и се отурби...). Ама този нещо не ми се вижда да е такъв...
Прилича ми на 220v поялник с тоя кабел.
Га говорите с мен, шъ мълчите .
Синджира си идва а козата я няма....
А... некоректна постановка. Това от снимката не се вижда.
Га говорите с мен, шъ мълчите .
Така казват по-старшите на по-младшите в казармата особенно старшините
Пред фактите и боговете мълчат като левскар преди мача с Литекс.
В интирес на истината е чудесен поялник 9лв от Пасат . ще си поръчам още един . С кухи човки е и за две минути от включването е готов за работа . Даже от предишната снимка се вижда че съм пуснал 12в през съпротивления та ги намалям на 10в за да грее нормално без да прегрява човката . А че работи само на право напрежение си личи и по клемите за включване че са различни. Това поялниче е супер удобно когато нещо запойваш по колата си че го закачаш направо на акумулатора .
Да бе, нема спор имам такъв и ес диод вътре, воза си го с мен във варела.
Имам подобен в колата. Най-интересното е, че подцених 50-те му вата и след няколкочасово запояване на паркинга, ми се наложи да потегля с бутане...
Имам подобен в колата. Най-интересното е, че подцених 50-те му вата и след няколкочасово запояване на паркинга, ми се наложи да потегля с бутане...
Тука вече малко ме задмина с лъгането . Днеска е втори Април .Бах ти поялника дето за няколко часа ти скапва акумулатора . Аз с батерия от 9в го карам ти ...
Предлагам Академичен екскремент(опс, експеримент... ), я включи поялника наобратно да видим:
1.Ще излезе ли пушек.
2. Ако отговора на въпрос 1 е да, то какъв цвят ще е пушека?
3.Ще работи сякаш нищо не е станало(все едно Литекс мачка всички отбори наред).
4.Няма да работи(също като Левски на мач с Литекс).
Тука вече малко ме задмина с лъгането . Днеска е втори Април .Бах ти поялника дето за няколко часа ти скапва акумулатора . Аз с батерия от 9в го карам ти ...
Не е лъжа. Между другото, все едно е да се остави включен единият фар на къси - (той е 45W, а поялникът е 50). По груби сметки, поялникът си дърпа 4А.
За невярващите, съгласен съм на следствен експеримент при първото ми идване. Аз залагам бутилка дюлова.