Нещо пак ни качваш на черешата ,това което си отворил е МЧУ а не тунер.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Бе то и тинола не е тинол а пружина от будилник....
Те и тунерите за какво им са на телевизорите вече. Ще му остане тинола за вечни времена.
Каква е разликата от МЧУ и Тунер при Сонито ?? Никаква . все едни микроскопични спойчици дето и с 5мм тинол не могат да се припоят.
То намека е малко друг тука . По край тинола ми се ще да попитам от къде му бяга настройката на това Сони . Не е от лоши спойки в МЧУто и тунера . Избереш хубава картина и тя почне леко та отиде на майната му . 32 волта са муци . Другите питания тоже са муци .
При това положение се отива за един саат до 16 часа да се пийне едно дълго кафе и после се подхваща борбата отново сначале .
Синджира си идва а козата я няма....
Не си припоил хуууубаво краката на бобинката в това МЧУ.
МЧУто е припоено деветнайсет пъти и там няма никакво прекъсване . Стотици МЧУта съм съсипал с това припояване, но това е здраво .
Някъде по шасито е проблема и то след като поработи десетина минути и двайсет секунди. В началото има съзнание и не прави тия мурафети .
На това МЧУ се припоява всичко наред дори и SMD елементите.Направи това измий го хубаво и тогава ще говорим.
vesko_tv@abv.bg
Не си припоил хуууубаво краката на бобинката в това МЧУ.
Фикрет е набарал топлото .
.....измий го хубаво.....
Нямна с какво, "Ловешката" свърши отдавна.
Абе не е до миенето и припойването . Или кондензатора във филтъра / ако има такъв вътре / или нещо друго е . Първите десетина минути си е добра картината и не реагира на чукане и усукване . След десетата минута прави магариите , но май ще е за гюма защото няма вход по ниска а им се ще да гледат по ниска разни анджиклами .
Абе не е до миенето и припойването . .
Писъл съм, набарал топлото не горещото .
Сложи му ниска, този е с галванично развързано шаси, и да си остава само на ниска.
.....измий го хубаво.....
Нямна с какво, "Ловешката" свърши отдавна.
има една вода наречена коресилин не става за пиене а само за миене
vesko_tv@abv.bg
Сложи му ниска, този е с галванично развързано шаси, и да си остава само на ниска.
Ако му я направя тая далавера то ще трябва още 30 години да го поддържам. Все пак наближава времето когато ще излезна в безсрочна почивка .
Язе им фанах цаката на тунерите като ги припоявам с тинол дебел минимум 5мм .
Някъде имам по-дебел към сантиметър трябва да ти го пратя да си имаш за ремонт на тунери
Днеска в какъв филм се вкарах с един дърт голстар 4 часа ръчках здрав телевизор Дойде с оплакването, че картината изчезвала и се появявал, викам си фасулска работа и то за 10 минути, да ама не отворих го дефекта видим трябваше да дръпна тхо-то и щеше да излезе без поялник, пойнах си го както си му е реда викам си направо капак, затворих го ръгнах го в контакта застана на стенбай натиснах П+ само щракна релето и до там и не тръгва Махнах капака едно мерене теглене му ударих, захранването за пулсации гледах не ще и не ще пущината, даже по едно време си помислих, че са ме метнали с дефекта Зарязах го отидох да хапна и като се върнах пак го подхванах на нова сметка и без да искам видях, че мрежовия ключ е с допълнителна секция направо полудях от яд, дадох я на късо и телевизора си заработи