Беше се надул 4.7мкф електролита
Да не е този
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Този е 470....
Той като ти е давал една черта само как няма да се сетиш да го смениш
Абе така си мислиш, щото четеш отгоре-отгоре, а не задълбочено Енциклопедията. Доколкото разбирам Академика е открил дефекта с помощта на димомера, без да гледа вертикалната черта на екрана:
Нямаше никакви външни признати като обгоряло ,издуто по него
По друго нещо разбрах че е дал фира
почна да мирише на изгоряло съпротивление
пуши съпротивлението успоредно на диода
нишадъра
Това си трябва. Не знам защо от Weller ми дадоха една миниатюрна кутийка с него, и ми обясниха, че като приключа работа, трябва да си потопя човката в него?
нишадъра
Това си трябва. Не знам защо от Weller ми дадоха една миниатюрна кутийка с него, и ми обясниха, че като приключа работа, трябва да си потопя човката в него?
За да не се окислява при истиването, И
Съгласно Европейските изисквания на клиентите требе да им се предоставят условия докато им се поправя техниката да има къде да седнат удобно и гледат техника в ръцете да не открадне нещо от апарата . За целта вече се оборудвах с два стола за такива клиенти.
Синджира си идва а козата я няма....
Това се казва Европейска работа, чак и дистанционното за климатика си им дал на клиентите за да си настроят температурата в чакалнята
Абе ЛАН изостана с едни гърди, щото (на тия два стола) клиента не може да си легне както в ПАН:
изчистих диванчето
Да, обаче требе и салата от домадета, филе по еленски, чаши и едно шише ловешка, та да не гледат много, много как им разоряваш тилвизора или там каквато техника си трупосал на операционната
Битието - определя съзнанието!!!
Имам и оранжерия с домати . Даже сега по обед ходих до Калгари да ги нагледам как са .
В тия бутилки да не си налял Ловешка и да си я сложил на припек за да пожълтее от слънцето
Минерална вода е в тия бутилки защото произвеждам еко домат.
Съгласно Европейските изисквания на клиентите требе да им се предоставят условия докато им се поправя техниката да има къде да седнат удобно и гледат техника в ръцете да не открадне нещо от апарата . За целта вече се оборудвах с два стола за такива клиенти.
Ха-ха! Аз помислих, че профилактично се сметват клиентите там при връчване на сметката...
то и моя дарлингтон-кт838 за 11ак30, изгоря в катастрофата
По данни на ЦРУ и КГБ в архивите на АсАН требе да има снимка на тая научна разработка
Потърси я тия дни, щото Академика не обича конкуренцията (или прът в колелото на ЛАН) и май нема да я качи:
Твоя дарлингтон е от 16 април 2010г. и няма връзка с катастрофата. Академика обаче има дубликат на тая снимка, ама не знам дали ще я качи (доброволно), щото тва е конкуренция за Голямата награда от друга Академия (АсАН)
Ей мастори , къде се затрихте бре ???? Уж нямате работа а не си вдигате главите от шаситата на телевизорите .
Язе им фанах цаката на тунерите като ги припоявам с тинол дебел минимум 5мм .