Я, я браво бре-къде го има тва нещо?
Битието - определя съзнанието!!!
Там деее, направо плащаш и взимаш
Там, там, ама не е у България, шъ плащам и после шъ чакам от умрел писмо.
Иии, не една лупа, виж какъв арсенал имам
Такава ти трябва
Определено назрява нуждата от такъв микроскоп. Бях си поръчал един такъв, но за жалост не пристигна. А съм пазарувал от този сайт десетки неща, и всички са идвали. Какво се загуби тоя микроскоп, къде, не разбрах. Снего поне не си обвързан с РС-то. Но не знам като качество как е. Ще пробвам този път от ибей, вярвам че ще пристигне.
От НАСА съобщиха, че на 12 април совалката е излетяла в неизвестна посока:
Я, вижте сувалката с, каква сложна апаратура се управлява и аспирация за отвеждане на пушилека има, ама не виждам скоростния лост къде е ?
А, димомера къде е, пак не го е показал Академика, след, като е най-използвания уред
Апаратура само да сакаш .Има сям-секиш в изобилие ,даже вече и аз забравих кое за какво го правих и как се ползва.
Синджира си идва а козата я няма....
Това ли е димомера в ляво?
Те това в лево е брачет на твоя сигнал генератор показан от теб по горе. Твоя е Чешки а моя е нашенски и още му работят лампите и джунджуриите.
А моя димоотвод си го ползвам най редовно ,че телевизорчета като това Търново 84 идват с доста прахоляк след като съм го правил преди 15 години и не се е чупил до сега .
Язе го помислих за димомер не щеш да го покажеш тоя димомер и това си е.
Ей го димомера . Един от блока дето живея ми сложи прът в колелата с неговия димомер и как ще се оправяме останалите хора с него незнам . Изби си дупка в стената и си пусна пушилека и саждите свободно да ги дишаме и газим.
Тоя да нема дизелов агрегат вътре, та е сложил тоя кюнец
На котел с пелети ми прилича.
Помещението е интернет магазин и е сложил печка която ползва за горене на пелети ли как там им казват едни зърнести бобенки направени от смляни клони и пуши много с едни черни сажди . Та ще предприемаме мерки в Общината да си направи комин до горе иначе е нетърпимо .
идват с доста прахоляк след като съм го правил преди 15 години и не се е чупил до сега .
Как няма да има прахоляк като е седял 15 години
Че ти да не сакаш хоро да играе бре? Шъ си стои на едно място ,шъ си работи на Булсата и не му трябва ни декодер ,ни антена. Комунистическото производство си остава на високо ниво и след още 20 годин пак ще ми го донесат да му обера пепялака .Пък вие се фукайте с тънките телевизори дето уж ги поправяте.