Абе каква е тая мода с тия аватари..........
Не четеш задълбочено! Аз проблема съм го решил, с 16В от +300В и резистор и ценер всичко е 6. Не.............., само въртите и сучите наоколо. Ще поизчакам да се включи и още някой(Ганчо например), дано да има попадения.
Да не съм луд !!! --- .... //иконата ,,идея ,, я ползвам обикновено за : ,,да те светна ,, //
И надявам се вече да си разбрал, че не е много лесно да си Академик.... --врачки бол, се някоя шъ ,, уцели ,,,?
//пък и да не уцели--вече си му бил капакаааа... ама да не говорим ток 1 ма на ценер//
-----------------------
Слава богу още съм си обикновен доцент. Не се натискам за Академична титла. Капаците в нашата професия играят водеща роля в ремонта. И факта че съм му завил видиите, не означава край на научния диспут.
Абе 16 е максималното
На трета страница пише друго http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 0AP40.html
ама защо тръгва с 12 от токовия генератор на ПАН?
Това само адаша може да го обясни
Не четеш задълбочено! -------
//пък и да не уцели--вече си му бил капакаааа... ама да не говорим ток 1 ма на ценер//
Какво шъ стане --шъ видим
/има време до 10-та стр. /
-----------------------
Абе каква е тая мода с тия аватари..........
Не е мода,фукат се
Никой не е по голям от хляба
Не бе, фръцкаме се
Абе очертава се фен клуб на Академика, ама нещо се е надул и не ни признава
Ама сме убави нали :))))
Хм....
Покрил се е в Габрово днес и ще слуша лекция отностно Приложения на природния газ за климатизация на сгради.
Сигурно ще газифицира кочинопарника.
Ребята давайте жить дружно!
Държа да вметна нещо по темата, макар и отпосле.
Повечето от тия "съвременни" чипове, или т.н. Green Mode и не знам още как ще ги нарекат, са си с характер. Много от тях "опипват" някои свои крака с логическата си част и "преценяват" дали напрежението или тока по тях е в нужните прагове и дори в каква последователност се случва това. Така че, не ги подценявайте...
............, ама предполагам че доц.Пампоров го е сменил .....
А не го е оставил с външната доработка
A... казва ли ти някой ???
-----------------------
Остави чипа, виж какъв волейбол само!!!