Нали така и така седи вътре в телевизора /или е сложено / С физически действия ,част от тях изброени и по горе се отстранява пластмасата или по скоро частта над елементите . Ремонтира се -сменят се двата подути кондензатора 1000uf/ 16 или 25 v. и с двойно лепящо се закрепва модула към панела . Внимателно се слага капака и се взимат 50лв ,защото по лесно се смята ДДС. Успех
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Е те това е приказка!
Абе сложено е нарочно върху телевизора, за да пестя кадри (от фотолентата), както Академика спести за цял кочинопарник (от мастилото) за писане по форумите
Между другото намерих некво 6А за 13 лева от Роял
Сега въпроса е дали да офраскам с чука старото и да зема 50 лева за ремонта?
Или да зема новото и 100 лева за ремонта
А, тоя ампер разлика, кой ще плаща тока
Ето: http://www.electronics.bg/product_info. ... d=21007407 12V/5A. Хем по-евтинко. А аз търся 5V/10-12A. Но да е с максимални габарити 160х75х50 мм.
Абе да не ви троша хатъра, реших да пробвам тая научна разработка
Академика ряпа да яде
Браво! Много добре си се справил, макар да пропуснах да ти пиша, че е необходимо масата върху която се извършва "дисекцията" да е здрава и стабилна и плоскостта и да не "тръпне". Нооо, професора си е професор!
Абе и по-убави срументи има , ама нейсе ...
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Някой да има излишна работеща AN5270 да ми изпрати .Да не е празно кашончето може да сложи вътре и един литър ракия и една подкова суджук пък аз ще бъда много благодарен
София България
То за AN5270 ясно, ама не си уточнил ракията колко градуса требе да е, сливова, гроздова или шльокавица? Суджука телешки, свински или магарешки
Битието - определя съзнанието!!!
Толкова малко искам -чипа да е работещ, ракията да е хубава а суджука да не е магарешки
София България
Толкова малко искам -чипа да е работещ, ракията да е хубава а суджука да не е магарешки
В Ловешко имало един ТВ мастор+зеленчуко производител(парников) + транжор по коледа на грухдици и от горе на сичко казанджия,я му прати линк на мейла към тази тема да видим няма ли да си включи най после клавиатурата у компа
Никой не е по голям от хляба
Няма ,не обича шопите .Били яли доматите с колците .Каза край и това е
София България
И картофите с бомби ги вадите.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Имам AN5265, дупките требе да съвпадат 1:1