Ами на първата картинка втората опция не е ли точно за това ? Ръчно търсене ?
Ами освен да е с някое копче което не е изписано на екрана... но доколкото опитах... не
Виж на ДУ има ли бутон PC .С него също се влиза в настройки ,ако няма потърси в нета нещо за тв
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Аз точно с този бутон влизам в това меню... съответно и излизам от него.
След като избереш номера на канала, пробвай с V+/V-, в моите записки намерих това:
5. 0-9 - избирам номера на канала
6. V+/V- - финна настройка
Благодаря за съдействието...ноо аз решение не виждам :/
Днес влизах с дистанция от Grundig на един Telefunken със същото меню
Пулта, който използваш оригинален ли е?
Аз точно с този бутон влизам в това меню... съответно и излизам от него.
В менюто се влиза с друг бутон, a не с бутона РС
В основното меню няма финна настройка, а само ATS. До финната настройка стигнах по следния начин:
1. РС -> работят цифрите 0-9 (а не менюто)
2. Р+ -> излиза надпис TUNE
3. V+, V- -> финна настройка
Имам едно скромно питане: -
На какво аджеба, се дължи безумното-помиярско триене в настоящият раздел на този форум?
Ще бъда Благодарен на смислено или безсмислено мнение!
А ти що се намеси в тема която нямаш място а и тук никой не те закача.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Днес влизах с дистанция от Grundig на един Telefunken със същото меню
Пулта, който използваш оригинален ли е?Аз точно с този бутон влизам в това меню... съответно и излизам от него.
В менюто се влиза с друг бутон, a не с бутона РС
В основното меню няма финна настройка, а само ATS. До финната настройка стигнах по следния начин:
1. РС -> работят цифрите 0-9 (а не менюто)
2. Р+ -> излиза надпис TUNE
3. V+, V- -> финна настройка
Ето това ми е дистанционното : http://dox.bg/files/dw?a=3bcf3e0a0c
Да вметна, че в меню влизам с това P/C също пише и ATS а с копчето меню отивам на телетекст , но иначе нямам либсващи функций.. но може би да е точно файн-а :/
оки ще го мисля .
Шъ мъ светне ли некой, откъде да намеря тоя сокаджик: STK 3062 IV? В KSP Има но е с римско ІІІ, разликата е в напрежението и мощността, шъ проверя в дейтшита дали съвпадат краците и го бухам, па ако ще да има пушиляци и гърмежи
Битието - определя съзнанието!!!
някой с никам генератор за звук има ли
Всички електронни компоненти са направени от кондензиран пушек...Sent from my Vostro 470 using On-Screen KeyboardRAID 0, RAID 1, RAID 5 and RAID 10
Търся некъф адаптер 12V/5A за 20" Орион
Ако не беше капсулован, щях да го ремонтирам за 42 лева
Я стига се превъзнася. Какво значи "капсулован"? Чук и нож и се отваря безболезнено за по-малко от минута. След ремонта се лепи с каноконлит или друго подходящо лепило, или се стяга с т.нар. кабелни превръзки(свински опашки), ако клиента не е толкоз придирчив. Ако искаш,прати ми го да го "разкапсуловам" и ще ти го върна да го ремонтираш. После пак ми го прати да го "капсуловам".