От какъв зор се правят тия гимнастики, като LA4282 струва 2.80.
От какъв зор се правят тия гимнастики, като LA4282 струва 2.80.
Има я в София и с доставката става на 10лв с ДДСто.
Пък и ако е менте??????????? Пък и имам много шасита донори.Пък и настана време да работя само за кеф
Ей тъй разнообразието си е болшая работа .Пък и клиента плаща 50лв защото съм успял от нищото да направя нещо и вече съм голям мастор в неговите очи. Пък и тъй се печели авторитет.
Абе ,кво знаете вие младежта ......
Синджира си идва а козата я няма....
Лелеее , бах ти грозотията . Е такива ги връщам за пипан от некомпетентно лице
С такъв поялник такива спойки се правят .То пък големи майнаджии съ извъдихте. Като не можете да направите нещо намирате кусур на другите .Тоя филм съ изтърка .Нарочно съм сложил 4 квадрата жица та говора да се чува яко . С тънките жици ремонта става дебел.
А на въпроса защо не съм сложил оригинална отговора е : то и мама и тате могат с оригинална ,важното е да сложи друга дето се изисква и акъл как да се свърже.
Аз каквото свалям,това слагам
Паяжина правят аджамии хора а баш масторите им не пука и немедленно ги правят тия преработки.
Нещо пак на черешата ни качваш, май
Аха! Чак сега разбрахме, оти си се мъчил толко, а то било да покажеш, че си мастор
Битието - определя съзнанието!!!
И все пак майсторлък си требе.
Туй дето си го наклепал ми мяза на филма " Таралежите се раждат без бодли "
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Ей и аз веднаж да направя един ремонт не по изискванията и вие сите се показахте големи мастори.Ни мъ карайте да ги махна сите кабели и да го направя както требе.Шасито е в една торбичка че съм го гепил от село и утре като ида шъ го слагам.
Не се коси, оти, че ти мине На времето немаше палчикови цокли за ламбовите апарати и язека ги праех с такива жици и ставаше страшна плетеница - твойта ряпа да яде
Битието - определя съзнанието!!!
Абе още много неща шъ си признаете ами требе да ви свия сърмите овреме.
Аз каквото свалям,това слагам
Паяжина правят аджамии хора а баш масторите им не пука и немедленно ги правят тия преработки.
Нещо пак на черешата ни качваш, май
......................