"...Много те харесвам ...."
Дали пак се излагаш
"[5] Не си прави кумир и никакво изображение на това, що е на небето горе, и що е на земята долу, и що е във водите под земята,..."
he dekálogos nomothesia
Модерирано от Фишев Беше обещал нешо при махането на бана Да напомням ли какво беше Пак ли започваш ?
ок, спирам
забравям за раздела
Според моите науки то първото e излишно.Но кое ще е другото? q.
Синджира си идва а козата я няма....
vektra, .........Добре ще е, след всеки чужд коментар да пускаш по два твои. Ако може, нека бъдат поне по педя дълги. Качвай, моля те, и поне по 15 линка .....
Не може ! Модератора го е хванал с левачката за топките , а в деснячката държи винкело насочен към тиквата му . Та човеко не мой се изкаже кат хората .
Аз имах едно питане даже и с картинки показано ,пък вие избихте топката в тъч.
Кое е второто краче което е излишно?
Ама май и вие не знаете .
Аз имах едно питане даже и с картинки показано ,пък вие избихте топката в тъч.
Кое е второто краче което е излишно?
Не казвам вече, щот лефскарите ми развалиха кефа да гледам как ги лупкаме като маче у дерек, тъй че от тук нататък само срещу ловешка
Няма страшно Лупи така ще излупка накрая чорбата ,че не се знае знае ли се Коцев не ми е ясно защо конструктора на това изделие е сложил този чип а не другия дето искаш да садиш там .
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Няма и да ти се изясни.
Левски очакваше финал сЛудогорец и като финалист да се опита да играе наесен навънка ,но и това няма да стане.Полуфинала се оказа Левски -Лудогорец.
А, немой оти потом ойдоха 100 страници писанье!
Битието - определя съзнанието!!!
Ученото си е учено и без дупки и без рязане си направи звука.