А за барутнико , ще видим ....да го подкарам и да му чуя звука
За протокола ... транзисторите пристигнаха, монтирани и усилвателя свири та дрънка!
Бухнах му комплементарна двойка 2SB817 и 2SD1047 от Кацарска и заспаха ....
2 часа вече как работи, радиаторите едвам се усещат да затоплят .
Само дето ми го донесоха без капак , та да му го "бия"
17IPS17-2 с инв. траф 30062616 една първична, две вторични, с по две лампи на вторичните. Следи се по една лампа на всяка вторична. Та, на тази която се следи на едната вторична, има едва забележима осцилограма, на другата, осцилограмата е супер, разменям лампите от тази която не се следи, от тези които са на другата вторична, няма промяна , разменям кондензаторите на вторичните, пак така, меря съпротивлението на вторичните, тази дето дава супер осцилограма е 828 Ома , тази с кофти осцилограма 869 Ома. Според вас да поръчвам ли траф, или да ровя още.
Ако тези измервания на омове са на откачени намотки си за траф.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
На откачени намотки са.
Туряш ли един бас.
Сменяй трафа, взимай парите и после ни качваш на черешата както прави Академика.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Абе ясен ми е накъде бие кандидат-академика от ШАН, ама както и да е. Всъщност понеже двете лампи през вторичната са свързани последователно и няма как да следиш само едната лампа, като са свързани последователно и през резистора който следи. Ама аз понеже го казах образно, че само на едната лампа има следящ резистор, а на другата студения край е на маса, той го прие буквално.
Ми кво можеш да очакваш от един дървен шоп.
Зависи, от какво дърво е дялан
Ами най-твърди са дряна, глогинката и чемшира. Най-усукана е крушата. Сливите са прави, ама знае ли човек, на каква е присаден?!
Не бре , нищо лошо не правиш, ама така го обясняваш ,че на мен свят ми се завива
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Дали е възможно да попитам знае ли някой как се запаметяват настройките за яркост,контраст и цвят на Пролукс шаси РТ92.При гасене било с дистанционното или с ключа и при пускане не са се запазили тия стойности които съм настроил последно .Пробвах два начина .Намаля примерно аркостта до нормална и натисна бутона ОК.Не запомня. Намаля аркостта отида в менюто за настройка на каналите и отивам най отдолу където има опция запаметяване и пак натискам ОК и пак всичкото яйце в чорбата .Натискал съм и плюс звук и файда йок.А иначе като го пуснах автоматично си избра и запомни сите ловешки излъчвани програми .
Синджира си идва а козата я няма....
налей нов акъл в нова памет. При мен така се оправи Може да пробваш и само с нова памет ако ти се заиграва .
Прати ми твоя запис де .
Синджира си идва а козата я няма....