Битието - определя съзнанието!!!
Да се пробва без бушон и с разделителния траф на Академика , като........ "онова" Сони дет бацаше без бушон
В Ловеч сервизите се увеличиха и от 8 станаха 9.А въпросния колега е набора Петранчев.Сакаш ли още информация? И да не сакаш ще ти я дам че клиента така си го е взел телевизора с изключена размагнитваща бобина ,защото от много години си е работил така .Колегата е направил захранването за което е донесен и така е и отнесен с изключена размагнитваща бубина .Дано ти е станало ясно .
Синджира си идва а козата я няма....
......размагнитваща бобина.........размагнитваща бубина.....
А ще може ли да уточните др.Академик кое е правилното О или У?
Е па като нема за кво да се фанеш ,се фана за О и за У.Ми все тая.Аде ще ти го кажа по друг начин Размагнитваща катюшка.
Щото не знаеш правилния отговор, затова го извъртя на руски(то и руския ти е като българския, ама айде, от мен да мине ). И за да не ме обвиниш в празнословие, ще ти кажа само на тебе че правилното е "О"!
Тъй ама в автофорумите го пишат нам много бубина.Тъй че в тукашния важи бобина а в автофорумите бубина .Кеф ти риба ,кеф ти паламуд.
Недей се учи на правопис от форумите, че ще вземеш да пишеш батериЙ.....
Най много да напиша осцилацийй.
Марксе, някой империалист ти прави саботаж, да знаеш.С начина по който е сложен термистора на схемата която си дал, комунизъм няма да построим.
Що бре Фикрет??? Ами и язе като я смотря схемата така требе да е поставен позистора .
Я снимай на телевизора пред теб, да видим така ли е.
Е па немам за ремонт кинескопен телевизор.Сега се бълтая с едно тънко Самсунгче.
И аз мисля че на схемата е правилно, да не би да го бъркаш с NTC?