Вече го джаснах за Плевен. Както казваше един съпартиец на Щирлиц "Има телевизор, има проблем, няма телевизор, няма проблем"
Те това е най разумното нещо .Това е MERHAMENT спрямо телевизора.
Синджира си идва а козата я няма....
Абе то и в Елимекса имало, ама кой да пита.
От Елимекса твърдо НЕ
Никой не е по голям от хляба
От Елимекса твърдо НЕ
Днес за пореден път се нацепих пак ...е само за 6,90 кинта.
Изпокъсаха ми се повечето сонди за мултицетите, прекъсват, на зумер, вместо 0 ома, си показва каквото си иска, при размърдване се оправя, прекъсва и така.
И днес ходих до магазина за едни релета, добре че няма все още ментаци от тях и се сетих да взема едни нови сонди, прибирам се и слагам на уреда, щракам на зумер, допирам пипалата едно в друго и О...... тишина , няма верига.... взех да мачкам по кабеляците и се оказа че прекъсват в края на пипалата..... ей бахти и ташака.
Ще си разчекна едни от старите и ще си ги направя както трябва , за изолация има термо, силикони и няма да ходят на изложба я .....
Само си, си дал парите! От тях не става и чеп за зеле, с едни проводници са немат и 0,5² аз си ги направих с мек проводник използвах само сондите и станаха муци - нема късане
Битието - определя съзнанието!!!
Е па какво толкова мерите с тия сонди та ги късате ??
Аз ползвам фазомера и нямам проблем със сонди.
Синджира си идва а козата я няма....
Абе то верно фазомера си е за мерене. Сондите, най-вероятно са за сондиране на мнение за майсторлък ,евентуално от некой клиент или ония от КЗ - камарата на занаятчиите, заятчии или там както беше. А верно бая народ/голема камара/ си бяха. Или още са, че нищо се не чува. В зимен сън са, или е "трай бабо за убост".
Не знам за вас ама аз си купих такива и съм доволен
zapad, ама точно същите са , еми явно съм карък , прекъсват и това е ....... днеска пак ги чоплих, накрая и аз ще им отъргам кабелите и ще намеря силиконов многожилен и ще се побългарява !
И, де го сега Академика?
Като гледам и другите изчезнаха
Ми в Академията, издържалите теста и те там.
Тест - шменти - капели
Всичко е шменти - капели,
а от време на време., -
тинтири-минтири.
И всичко е свързано
https://www.youtube.com/watch?v=LzxvBEfA2Po
Кво се умълчахте бре - снегът ли ви затрупа?
Не се коси, по всички форуми е така.