За това все призовавам всеки да си остави разбиранията настрани и да кара съгласно приетите правила...
Тъй ,че следете ми мислата и влизайте в пътя до като е време .
Що ли си мисля, че следващият аватар ще е с облика на Путин?!
Между другото, най-ми харесваше оня, къде се беше направил на Щирлиц.
Тоя много дърт бре, явно след срещата с баба Ванга, оттогава се е променил, нали го урочаса. Имаше един друг по-младежки, от по-преди, с немска униформа...Сложи него, няма да сбъркаш.
Не те уморяваме, а те държим във форма, аннадънму?
Бъркаш ме с някого . Аз съм винаги в супер форма .
Синджира си идва а козата я няма....
Тъй те искам и догодина!(ВСЕ ЕДНО СЪМ ТЕ СУРОВАКАЛ)
Абе тази тема, защо тъй сте я занемарили. Я кажете сега, ония керамичните кондензаторчета, от които спира звука в 17MB62, дето са по 470 нанофарада, и трябва да станат по 1 микрофарад, отде ги намирате. Засега ги правя с проводничета настрани, ама голяма играчка. Не може да не сте измислили нещо по-така, набързо да става.
От Асво ,ама и там са малко по големи и от единия им край ги оставям надигнати и пускам по едена малка жичка . Опс ,сега видях кой е .
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Абе тази тема, защо тъй сте я занемарили. Я кажете сега, ония керамичните кондензаторчета, от които спира звука в 17MB62, дето са по 470 нанофарада, и трябва да станат по 1 микрофарад, отде ги намирате. Засега ги правя с проводничета настрани, ама голяма играчка. Не може да не сте измислили нещо по-така, набързо да става.
Ето тук ги има колкото душа ти сака
Аз си купих 500 броя и като ги свърша пак ...
Води се C0402 1.0uF 16V X5R SAMSUNG .
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Абе то и в Елимекса имало, ама кой да пита.
Нали за това си има форуми и нашия е именно за тая цел.
Я като не искате да ги джаскаме за Плевен, кажете защо този телевизор има говор, няма картина нито OSD, но подсветката му свети. T con-a му е наврян под плстмасите над панела и виждам само един стабилизатор 1117, на единия му край има 3,3 а на другия 1.8 волта. Какво се прави в такъв случай, като, нито можах да разбера дали има начин да се включи в автономен режим, нито намерих данни за контролни точки по него.
Аз съм пас.Асовете са на ход.
Трябва да се разбере кой е ткон борда или поне панела .Няма да мине без разглобяване .
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България