Как да се свържа с тях бре адаш ???
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Проджба на eлектронни компоненти на едро и дребно, цени по договаряне за връзка. e-mail: igi66@abv.bg
Я набързо кажете за да не се напрягам ,защо прозореца за менюто на екрана е черен и нищо не може да се види в него на шаси К1 в телевизор Беко.
Синджира си идва а козата я няма....
Няма ги надписите, останал е само фона. Да не липсва някой от цветовете?
Няма надписите . Картината е чернобяла но е чудесна . Тръгнал съм по следите на кадровия импулс дали го има и ходи ли до проца.
Бекото бута маслото и зачерня екрана. Виж как са сегментите и FB импулса.
Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.
Утре дано му е деня. Днеска един дойде и той не стана ,тъй че слагам кепенците на ишлика и отивам да се подготвям за Ливърпул как шъ обрули нашите зелени круши.
FB импулса.
Ако знаеше за какво се използва тоя импулс, сигурно нямаше да подвеждаш академика
То всички ме подвеждат и аз за това не вярвам на никого . Пускам мухата за да ви видя знанията и кой е мой човек и кой не .
Академика не може да бъде подведен, само леко бланкиран.
Не е твоя работа да знаеш кой, какво знае.
Сериозните отговори са на друго място.
Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.
Пускам мухата за да ви видя знанията и кой е мой човек и кой не .
Проблема сигурно е от бушончето или от коПчето за включване
,.....
И то не е само едно!
Искаш да кажеш, че това място е несериозно ли? Ми тогава какво правиш при несериозните. И със това изказване, не подронваш ли авторитета на този форум
Адашче,нали тук се премести раздела Размисли и страсти именно да може всеки свободно без задръжки да си казва мненията по питанията . Сериозните раздели останаха в двата форума и там такива лафове не се допускат .Тъй че тук не бива да си намираме кусур кой как си е написал мнението,дали е прав в даването на мнение за даден дефект.Пишем си в стил академичен а кой както иска така да го разбира .