А ако вземе и да си плати ,всички ще са доволни.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Код за AUDI CONCERT МОДЕЛ- 8e0035186d по сериен номер :AUZ2Z3E2767170.Не се занимавам с разкодиране и няма да се занимавам .Няма и да си бода очите да вадя бин файлове от паметта ,защото цялата далавера е за без пари по приятелска линия .Моля някой да ми го сметне и напише кода а пък аз ще почерпя ама друг път .
Няма да се плаща
Никой не е по голям от хляба
Добре де ,може и да почерпи поне от кумова срама.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Пепи не е цънцар като Ловешкия търтей.
Синджира си идва а козата я няма....
Ловешкия модератор пак е законспириран нейде,даже на скайпа не отговаря
Никой не е по голям от хляба
Едно бързо въпросче от къде мога да закупя потенциометър за баланс . Прекопах София и няма та няма .
Какво имаш предвид под потенциометър за баланс ? Лично на мен този термин ми е непознат.......
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Принципно баланса се прави по този начин.Средния крак е на маса.Предполагам , че са използвали стерео потенциометър , затова са две стрелки.Слага се обикновен потенциометър.
Не е обикновен и не е стерео с три крака е .
Ами тогава какъв е проблема......не разбирам....
Реже средите и високите сега го разфасовах оказа се най обикновен 100 кило омов моно .
Мерси че се отзова.
Нещо не ми се вързва. Този на схемата е с четири извода и се води специален, т.е. със средна точка на графитното покритие (ако е такова).
Иначе се ползва най-често моно (единичен) потенциометър с линейна характеристика.
Възможни са схеми и с два потенциометъра за двата канала поотделно при стерео за по-слабо проникване между каналите. И накрая, да добавя - един правилен баланс никога не реже високи и средни честоти!
Какво значи обикновен? Доколкото знам потенциометрите са логаритмични и линейни.:-D
Аз се сещам за още един вид - антилогаритмичен.
Е, има и електронни...