По моите бумаги съм записал C827 (4700.16V) за виновен при нестабилно запускане.
C632,C636,C827 сменени но без резултат,но като откачих R 650 тръгва от раз,ще видя къде отива този резистор за да видим какво ще излезе.
skype/ masterrichi2222
Води към вертикалната .Сменяй електролитите около нея и в захранването и.
Синджира си идва а козата я няма....
BCL отива на 46 краче на STV има един електролит с419 4,7/50 но не е от него проблема с откачено R 650 за сега работи.
skype/ masterrichi2222
Постояннотоковото ниво на 46 крак определя дали ще се запуснат на изхода импулсите. Това се случва над нива от +2,8V...+3,0V. Измервал съм на този крак (в работен режим) напрежения напр. +5,65V или дори +6,93V. Провери евентуално R427(27k) и R646(12k) дали не са мръднали нагоре.
въпрос към врачаните https://www.google.bg/maps/@43.215758,2 ... !2e0?hl=bg
това ли е заводчето на тв принс;бадсон и какво ознначава ЗДСТЕ
Всички електронни компоненти са направени от кондензиран пушек...Sent from my Vostro 470 using On-Screen KeyboardRAID 0, RAID 1, RAID 5 and RAID 10
Мале тоя знак (синия с бялата диаграма)колко пъти съм го виждал.... .
всеки ден го гледам,даже понякога и го пускам да ме чуят и в др.квартал
Постояннотоковото ниво на 46 крак определя дали ще се запуснат на изхода импулсите. Това се случва над нива от +2,8V...+3,0V. Измервал съм на този крак (в работен режим) напрежения напр. +5,65V или дори +6,93V. Провери евентуално R427(27k) и R646(12k) дали не са мръднали нагоре.
Всички варианти и замервания съм направил по вашите съвети ама не излиза от тука зайчето оставям го с откачено R 650 поне така работи телевизора и си го здавам че ми писна вече от него.
skype/ masterrichi2222
Има такъв момент. Академикът напр. ги наритва под масата.
Има такъв момент. Академикът напр. ги наритва под масата.
Клиента като ми го носеше ми вика това е много дребна работа малко трудно тръгва инък си работи,ама ми отне над 8 часа труд по него.Нищо чудно после и некадърник да ме изкара този клиент,ама поне работи телевизора.
skype/ masterrichi2222
Не им се коси! Той, клиента винаги определя "компетентно" повредата, като "дребна" с цел да плати по-малко, ако може и без пари...В такива случаи бих казал: Щом е дребна-направи си го сам
Битието - определя съзнанието!!!
Според клиента при неработещо захранване, проблема винаги е в ключа (копчето))
...Или в бушончето...
Клиента винаги е прав,ама друг път.Ние сме за тва да му вземем парите
Никой не е по голям от хляба