Коцев, направи търсачка тук в този форум--както е в НБС--шъ ни е от ,, полза роду ,,--
както казваше един политик... ... -ако може де.
И няма да даваш напразно Ловешка
-----------------------
Коцев, направи търсачка тук в този форум--както е в НБС
Търсачката на НБС не струва. В интерес на истината най-добрата търсачка е на e-shop форума
и малко бой по тиквата
От това ще има повече Има да изкупува грехове
Срещу една Ловешка
Това ще бъде умножено по няколко Има да плаща глоба
...... Има да плаща глоба
Ъъъъ,глобата е лошо нещооо....
-----------------------
Добър вечер.STK795-820(821) от къде най ефтино????Но и да работи!!
Никой не е по голям от хляба
Що ли си удрях пръстите по клавиатурата та да попитам нещо си ????? Кръгъл глупак съм.
Дано само излезе верно това със съпротивлението ,защото ми се чини ,че се юрнахте в погрешна посока .Все си мислювам ,че не само буквите Е и В имат значение при 8362 ,но и на втория ред какво е написано 3Y или 5.
В моя случай заменям 8361 с 8361 без букви накрая а само разликата е във втория ред 3 и 5Y.
Имам известни съмнения ,че може да се окажете прави ,но си оставям и един процент аз да съм прав.
Синджира си идва а козата я няма....
....
Имам известни съмнения ,че може да се окажете прави ,но си оставям и един процент аз да съм прав.
Ми Владо го реши проблема......
А твоя 1 процент е = на 0,0000000001 да си прав.
Ама ти си знаеш, де...
-----------------------
Добър вечер.STK795-820(821) от къде най ефтино????Но и да работи!!!
Не че нещо.. Ама ми трябват 3 броя,за тва питам
Никой не е по голям от хляба
Смени 8,2К с 47К и си в джаза
Ловешката обаче шъ ми я дадеш на живо, че не ми работи скайпа
Най после си изкара шише с Ловешка .Стана така далаверата и което е по важно ,че правилно съм констатирал ,че неговата 8361 е дефектна и не работи по АВ. С новата схема -пей сърце.
Синджира си идва а козата я няма....
http://www.utsource.net/STK795-820.html поръчвал съм ама иска чакане иначе знаеш кой с оферта на лични.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Добър вечер.STK795-820(821) от къде най ефтино????Но и да работи!!!
Не че нещо.. Ама ми трябват 3 броя,за тва питам
Или пък YSUS и захранване от некой скрап-скъпи са тия STK-та и не се знае-знае ли се, като го вземеш.
Битието - определя съзнанието!!!
Най после си изкара шише с Ловешка .Стана така далаверата и което е по важно ,че правилно съм констатирал ,че неговата 8361 е длллллллл
Владо, най после обещано.
Да вземеш да почерпиш едно -две шишета...
-----------------------