Ето го и резултата от премахването на задължителната военна служба! Тотален срив в морално отношение сред подрастващото поколение!!! Е, какво общество искате да се генерира от такива поколения?
[Много се извинявам, обаче ми е омръзнало да го чувам това за военната служба и много бих желал по-възрастните хора, които имат до някаква степен право за това си мнение, да го осмислят. Дали е виновна липсата на казарма или самото развитие като цяло на обществото. Той един индивид като си е станал "личност" до 18 години, после чакай да стане друго от него. Пълно е с идиоти, които са отслужили, а има и възпитани хора, които не са.
Да, но процента на тези възпитани хора е нищожен!
За изграждането на индивида, като личност и респективно обществото особенна роля играе идеологическият фактор, който създава морално - волеви качества в същия този индивид и, като цяло в обществото! Коя е институцията днес, и съществува ли такава, която е способна да изгради тези положителни качества в отделната личност? Ще цитирам един велик философ от миналото: "Битието определя съзнанието"
Битието - определя съзнанието!!!
Эахрчо,айде стига с тия комунистически глупости от миналия век.
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Комунистически, не комунистически - това е положението!
Момчето е баннато от мен за един месец.....
Да,да, ама неееее
-----------------------
icon_lol
Малкия нали се сещаш че за опит за заобикаляне на БАН може да получиш окончателен такъв
айде всеки да си гледа кефа
Понеже не си взе поука и заради тия думи и тоя ник отива в бана.
Синджира си идва а козата я няма....
Ами то написа всеки да си гледа кефа.И аз си гледам кефа.
Синджира си идва а козата я няма....
Малкия, да не е прихванал J - синдрома?
Може и там, може и по-нагоре - TDA8350Q. Никак ли не реагира на регулиране на корекциите и хор. размер?