Ето го и резултата от премахването на задължителната военна служба! Тотален срив в морално отношение сред подрастващото поколение!!! Е, какво общество искате да се генерира от такива поколения?
[Много се извинявам, обаче ми е омръзнало да го чувам това за военната служба и много бих желал по-възрастните хора, които имат до някаква степен право за това си мнение, да го осмислят. Дали е виновна липсата на казарма или самото развитие като цяло на обществото. Той един индивид като си е станал "личност" до 18 години, после чакай да стане друго от него. Пълно е с идиоти, които са отслужили, а има и възпитани хора, които не са.
Да, но процента на тези възпитани хора е нищожен!
За изграждането на индивида, като личност и респективно обществото особенна роля играе идеологическият фактор, който създава морално - волеви качества в същия този индивид и, като цяло в обществото! Коя е институцията днес, и съществува ли такава, която е способна да изгради тези положителни качества в отделната личност? Ще цитирам един велик философ от миналото: "Битието определя съзнанието"
Битието - определя съзнанието!!!
Эахрчо,айде стига с тия комунистически глупости от миналия век.
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Комунистически, не комунистически - това е положението!
Момчето е баннато от мен за един месец.....
Да,да, ама неееее ----има нова регистрация тук от29.07.14г е новия си ник
-----------------------
icon_lol
![]()
Малкия нали се сещаш че за опит за заобикаляне на БАН може да получиш окончателен такъв
Регистрацията не е моя така че не виждам лошо да гледам картинките нито отварям теми нито нищо айде всеки да си гледа кефа аз се радвам на картинките какво лошо има да ги гледам от друга регистрация .
айде всеки да си гледа кефа
Понеже не си взе поука и заради тия думи и тоя ник отива в бана.
Синджира си идва а козата я няма....
Ами то написа всеки да си гледа кефа.И аз си гледам кефа.
Синджира си идва а козата я няма....
Малкия, да не е прихванал J - синдрома?
Може и там, може и по-нагоре - TDA8350Q. Никак ли не реагира на регулиране на корекциите и хор. размер?