От доста време имам телевизор NOKIA с шаси stereoplus. Работи си, но има лека забележка, която ме дразни, на екрана има нещо като снежинки, ефекта е все едно остротата е дадена до край. На AV е същата работа. Забелязва се много на кабелна с лошо качество. Също така от средата на екрана към долния ляв ъгъл има параболично изкривяване, в сервизното няма функция за параболична корекция. Въпроса ми е дали и двата проблема не са от едно и също или за "снежинките" да търся по видеоусилвателя? Някой ден като си нямам работа може да го подхвана, просто искам съвет къде да се насоча, най-вече за "снежинките".
П.П: Увелича ли остротата става още по-зле!
Я удари една снимка да видим ,,снежинките"
Няма да се забележат от снимката, но ще снимам като си ида на село, днес или утре!
П.П: Увеличих остротата, за да се забележи проблема от снимката, защото иначе не си личи от снимки. На тунер и AV си го има тоя ефект!
Нарочно оставих така снимките в голям формат, за да се види по-добрел
Нямате ли идеи?
Ами идеи да искаш. На мене много не ми стана ясно от какво са ти оплакванията. Но след като искаш идеи - първата е да закачиш телевизионен генератор на видеовхода и да пуснеш като за начало червено поле, после зелено и синьо. В същото време наблюдавай с осцилоскопа формата на сигнала на съответните катоди на кинескопа. От това положение, ако нещо не ти харесва, се връщаш назад до матрицата, декодера и т.н.
Като съм свободен ще пробвам!
Едно бързо питане !
Кой ще спечели купата тази вечер - ?
https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... 38&fref=nf
Едно бързо питане !
Кой ще спечели купата тази вечер - ?
Наштеееее
-----------------------
Германците разбира се .Циганският футбол отдавна е мъртав
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Германците разбира се
Да съм на едно мнение с левскар
Залагам на G
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
STRG6653 е със сигурност.
Да . С такъв стана и пей сърце.
Синджира си идва а козата я няма....
Имам таблет ASUS модел K008 с андроид версия 4.2.2 Възможно ли да му се инсталира по нова версия ,защото с тая не може да работи с флашка за интернет, така ми казаха уж по знаещи..Имам кабел и флашка .
Синджира си идва а козата я няма....