Другарю академик на тая снимка виждам че се изявяваш и като вокален изпълнител.Коя песен им изпя?Нещо свързано с ловешката ли?
Никой не е по голям от хляба
С една дума май нищо не виждаш.
Синджира си идва а козата я няма....
На някой намира ли му се схема за тв denver tvd 1401C комбинирано е с двд, из нета има доста схеми обаче захранването е с стр, а на този при мен е с транзистори. Далаверата е станала при смяна на електромери и предполагам е отпран от 2 фази, защото всичко в захранването е цели проводници барабар с крайния за ХО
какъв е СТРа
Никой не е по голям от хляба
какъв е СТРа
Ако не бъркам от рода 0756RT
..... из нета има доста схеми обаче захранването е с стр, а на този при мен е с транзистори.....
А де!
-----------------------
Захранването е с транзистори не е с стр, има малка светлина в тунела току що видях една Академинча работа дет съм я натворил без да искам и може и за това да не пали захранването Мощния транзистор в захранването е 2sc5296, аз кат съм гледал пдф-а съм натиснал 2sc5297 а той е с диод и резистор а 2sc5296 си е обикновен транзистор и следвайки пдф-а заврях транзистор с диод вътре и резистор 50 ома в базата
Шъ чакаме развръзката.....
-----------------------
Развръзката ще е утре, защото съм изчерпал сите транзистори без диоди и сега не ми се ходи до магазина
Развръзката ще е утре, защото съм изчерпал сите транзистори без диоди и сега не ми се ходи до магазина [/quote
Е,па нямаш ли едно КТ838 ?-----------------------
Руска стока само при Академика,у Пловдив свършиха и по магазините.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Нямам 838 и в склада няма
И аз имам един КТ838 на радиатор с жици за проба, но не всички захранвания тръгват с него. SAMSUNG с SDH209B в захранването не тръгва с КТ838.
Аз даже на местото на BU808 ги слагам