Виждат се вече бутончета с имейлите и при мен
Гледам че вече в подписите има иконка на пощата . Дали само аз и Админа ги виждаме пак или вече всичко след Гергьовден е управено ?
Иконите се виждат когато влезеш в профила, не е това проблема поне при мен, когато натиснеш бутона за да вземеш адреса, те препраща да напишеш писмо , няма лошо в това, но към писмото не можеш да прикачиш файл а самия адрес си остава анонимен
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Верно ,че е така .Ами остава си така както аз си го посочих моя в подписа си и който желае така да си го постави .
Синджира си идва а козата я няма....
Смятам че не ни е отделено само това място ( Енциклопедия на ремонтите ) съвсем спокойно а и му е това мястото за оплакване:
viewforum.php?f=116
Виждат се вече бутончета с имейлите и при мен
Да, побърках вчера доста из админ панела.
1940 ==> 2010 | 1941 ==> 2011 | 1942 ==> 2012 | 1943 ==> 2013 | 1944 ==> 2014 | 1945 ==> 2015...
! ==> КУПУВАМ ВСЯКАКВИ Б Ъ Л Г А Р С К И ТЕЛЕВИЗОРИ И РАДИА <== !
GSM: 0896 625 803
lat. 42° 41'; lon. 23° 18'
DIN, МС/ТС, 1942
1000 Sofia, Bulgaria
Е сега вече като сме свързани отвсякъде ,като тръгне една работа ,като текнат едни пари да се чудим какво да ги правим.Празниците свършиха ,слънцето пекна и от утре на тръстиката.......
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
TV NEO(Скъсана лепенка), шаси TV2K, по висока честота си е наред, по ниска няма синхронизации. Що е то? Хард или софт?
Залагам на хард
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Според мен едно от двете е .
Аз бих първо памет презаписал че е най бързо и лесно и вече после да си търся дефекта някъде из шасито.
Да добавя че менюто си излиза синхронизирано. Шасито е с ST92T195 и STV2246D. Не е едночиповия вариант.
4053?
А може и 2246 да е .По спомен май за такъв дефект съм я сменял.Я пробвай от тоя телевизор да подадеш по ниска на друг да видим дали ще е наред .
4053?
Няма такава на шасито. Само горните два интеграла, една памет, едно НЧУ и толкоз. Опитах с друг дъмп, все тая. Ще трябва да се търси хард.
.....Сменяй смело 2246.
Нещо с по-малко крачета не може ли...налегнала ме е една пролетна умора...